Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Kad se predstavlja ovogodišnji model ? Da li znamo nešto već o modelima?

Da li na Galaxy Watch ultra radi zaseban esim, tj da li mogu da kupim esim na esimcard.com i koristim samo internet preko Galaxy Wearable?

Zavisi šta ti treba.
Meni će sledeći definitivno biti eSim jer su operateri (meni konkretno A1) konačno omogućili multisim opciju.
Tako da za neke kraće izlaske ne moram da nosim telefon sa sobom.

Mislim da taj dodatni esim ne omogućava razgovore već samo internet.

Omogućava i razgovore. Piše na sajtovima provajdera, a i članovi dela svoja iskustva na temi

Zdravo
Kupio sam koriscen watch 8 44m par meseci star,juce se punio bas nenormalno dugo i prekidao na svakih par %.Nije izbacivao pregrevanje.Tad mi je pokazivalo od nekih 3 % do full 2:30 min.Imao sam fe pa je leti znao da pauzira punjenje zbog vece ambijentalne temperature.Gledajuci po netu usao sam u recovery i resetovao cache partition,od tad bolje puni i ne prekida koliko sam video na 2 min otprilike 1%.Danas od 66 do 100 50 min trajalo mozda i 55.Koriscen 20w apple adapter.Jel je slicno i kod vas?Sem sporog punjenja radi dobro

Pa imam i samsung 25w i 45w adapter slicna prica,jedino da kupim kabl wireless nov.Gde ima da se kupi nov? Jedino na kp sam nasao jedan, pitanje je da li je original kabl

Ako imaš bilo kakav Wireless punjač za samsung telefone, probaj na njemu prvo kako se ponaša.

Pa nemam.Prodavac mi je rekao da je punio na anker univerzalnu plocu,nije na kablu i nije bilo problema..

Meni se pokvario punjač ustvari onaj magnetni deo i tako se ponaša čas puni... verovatno kabal. Mislim da sam ga preko platio 25€.

Kupio prošlogodišnji model Ultre, slučajno naleteo na Watch Ultra Pack 2026 koji sadrži sat, Samsung adapter 45W i Galaxy Buds 4 slušalice - cena 43.200 ili 24 x 2000 na rate...

Ako su dozvoljeni linkovi ka konkretnim ponudama:

Meni se pokvario punjač ustvari onaj magnetni deo i tako se ponaša čas puni... verovatno kabal. Mislim da sam ga preko platio 25€.
Moram da se umesam(mozda nije tema,pa i po cenu banovanja)...imam Samsung telefon koji podrzava reverzno punjeneje,imam i Samsung watch (trebalo bi da budu kompatibilni) i kada stavim sat da punim na telefon (reverzno...na stranu sto "Maocetung" neki kineski satovi drze bateriju po 14,15 dana,a moj Samsung "kao" premium 3 dana),meni izadje na satu da "punjac nije kompatibilan"...i 100x sam rekao da tu trecerazrednu marku vise nikada kupiti..i ne vredi.. kada te prave budalom a ti se jos smejes

Od Galaxy Watch 8 su ukinuli podrsku za punjenje sa telefona, mora na svoj punjac...

Edit: mozda i od 7, nisam siguran sad ali bilo je u ovoj temi price vec o tome.

Moram da se umesam(mozda nije tema,pa i po cenu banovanja)...imam Samsung telefon koji podrzava reverzno punjeneje,imam i Samsung watch (trebalo bi da budu kompatibilni) i kada stavim sat da punim na telefon (reverzno...na stranu sto "Maocetung" neki kineski satovi drze bateriju po 14,15 dana,a moj Samsung "kao" premium 3 dana),meni izadje na satu da "punjac nije kompatibilan"...i 100x sam rekao da tu trecerazrednu marku vise nikada kupiti..i ne vredi.. kada te prave budalom a ti se jos smejes
Watch 6 je poslednji koji je podrzavao pounjenje preko telefona. Pisao sam u vise navrata o tome ovde u temi. Ukoliko imas noviji sat, odgovor ti se sam namece.
Nisam dobro video paket. Mislio sam da je i telefon uključen 😆😆
Kako ne, i sobaricu ti posalju kuci da usisa i opere sudove za te novce...bas su poznati kao dobrotvori naroda.

Pa lepo sam pitao gde je taj raj na Zemlji. Srbija a tek lokalni provajderi nisu mi bili ni u razmatranju

Meni je meverovatno da ni na Ultra watch 1 i 2 ne radi reverse charging, to mi je razlog zasto ga nisam uzeo. I dalje koristim GW 4, sasvim ok radi, ali sam hteo da promenim sat i kad sam to video odustao sam, zaista bezvezan potez da to ukinu, uz potpuno besmisleno objasnjenje.

I meni je bilo besmisleno ukidanje te opcije iako je skoro i nisam koristio na GW4C. Na kraju sam pre nekih meseca dana prešao na GW8C koji mi se svideo tek kada sam ga video uživo i stavio na ruku. Ono što sam dobio je dosta brži i fluidniji rad, bolju autonomiju baterije i brže punjenje. Kvalitetniji ekran, a tu mislim da je dosta svetliji na suncu i te navodno naprednije senzore za praćenje zdravlja (što mi je manje bitno). Što se tiče tog trajanja baterije, možda je subjektivan osećaj jer sam GW4C koristio 4 godine i moguće da mi je i on u početku bio sličan po pitanju autonomije. Uz moje korišćenje, 24h, sa isključenom lokacijom i Wi-Fi, to je nekih 3 dana, možda koji sat kraće. Ipak, ne opterećujem se time jer ionako sat može svaki dan po malo da se dopuni (npr za vreme tuširanja itd). I da, stavio sam ograničenje za punjenje do 90% tako da bi autonomija mogla da bude i bolja u principu.

Meni je meverovatno da ni na Ultra watch 1 i 2 ne radi reverse charging, to mi je razlog zasto ga nisam uzeo. I dalje koristim GW 4, sasvim ok radi, ali sam hteo da promenim sat i kad sam to video odustao sam, zaista bezvezan potez da to ukinu, uz potpuno besmisleno objasnjenje.
Idealno resenje ti je prelazak na GW6, sad je jeftin a radi i dalje dosta dobro.

Nazad
Vrh Dno