Nova ili polovna?Agyg12lvca aoyg12lvca kupljena za 800e u kutiji od decka na kp iz ns-a kamenica...mislim da je to skroz dobra kupovina? 🤗🤗
Nova u kutiji sve 🤗 lik je uzimao od uvoznika i ostala jedna stoji mu dugo na oglasima tj sada stajala! Inace uspeo sam da vaskrsnem i panasonika cs cu-re12qke rekupatorom izvucen freon...zatim sam odradio sam trostruki dubomi vakum pozajmio vagicu i freon r 410a od drugara i napunio je na 1020g prodisala klima ali ovo sam uzeo za bekap a i flai jedna klima svakakoNova ili polovna?
Vidim da joj cena oko 150k (ACS), a kod uvoznika (V) 170k
Video sam i tamo a u cool shopu 135kNova ili polovna?
Vidim da joj cena oko 150k (ACS), a kod uvoznika (V) 170k
Da nije ekipa iz MDV Elektronika?Agyg12lvca aoyg12lvca kupljena za 800e u kutiji od decka na kp iz ns-a kamenica...mislim da je to skroz dobra kupovina? 🤗🤗
Stvarno ne znam? Neki dusko iz Kamenice kaze da tamo mogu da pokupim klimu...jel to oke ekipa kao i klima? 🤗Da nije ekipa iz MDV Elektronika?
Dule "Tvrdoglavi" 😎Stvarno ne znam? Neki dusko iz Kamenice kaze da tamo mogu da pokupim klimu...jel to oke ekipa kao i klima? 🤗
Visi je mozda malko samo...inace je 34kg 😁 Zadovoljan sam sa ovom lvca stvsrnopevi put sam ugradjivao parapetnu klimu i dosta je lakse za ugradnju! 🤗Panasonic deluje da je veći.
Jesi li mozda pratio potrosnju?Evo da podelim moja iskustva sa KMCC 14.
Narucena u hladnoj prodavnici i sto se tice njih sve je proslo u najboljem redu.
Postoji nedoumica oko garancije, je je naznaceno da mora da je ugradi neki od njihovih ovlascenih servisa.
Cimao sam i Viacom za potvrdu ali nisu odgovorili, tako da je ugradio monter iz mog grada.
U pitanju je kuca pvc stolarija, 35 kvadrata dnevni boravak, bez spoljne izolacije ali sa izolacijom tavanice.
Cela kuca je oko 80-90 kvadrata gde dnevni boravak i sobe deli dugacak hodnik.
Ovo mi je prva klima i nisam neki preveliki strucnjak tako da sve uzmite sa rezervom i kao moj subjektivni osecaj.
Monter se prekristio i rekao "napokon da namestim neku normalnu klimu" 🙂
Ukoliko je nekome bitna moda, unutranja jedinica nije neka lepotica, cak je i malo ruznjikava.
Razhladi dnevni boravak bez problema, hodnik, cak dobaci malo i do decije sobe kada se otvore vrata.
Svakako uzeta je prvenstveno za dogrevanje prostora a dugorocno kao jedna od klima za grejanje.
Ono sto mi je upalo u oko je to da je i spoljna i unutrasnja jedinica jako tiha, cak i kada sam je mucio 🙂
Malo me nervira sto ne postoji ugradjen wi-fi, vec mora da se kupi modul koji je oko 100 evra.
Ipak i to je reseno uz pomoc kineza i tuya aplikacije. Sve se poveze za nekoliko minuta i radi bez problema tako da je i to resivo za 5-6 evra.
U sustini hladi dobro ali verovatno bi slican posao obavila i neka jeftinija klima, videcemo kakva ce potrosnja/efekat biti za nekoliko meseci sa grejanjem.
Nema šta, ta klima ide u 40 kvadrata, unutrašnja 15cm ispod plafona, bočno ne nabijati uz zidove, spoljašnja isto tako da ima da diše sa svih strana, a što se nosača tiče, traži za 18-cu. Iz nekih razloga nosači za 12-ce malo prostora ostavljaju između spoljašnje i zida. I naravno bar 3 metra instalacije, svaka cev zasebno izolovana, vakuumiranje...Jesi li mozda pratio potrosnju?
I ja treba da ugradim istu takvu u kuci, pa ako imas neki savet ili je monter nesto rekao na sta da se obrati paznja prilikom ugradnje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari