Nova ili polovna?Agyg12lvca aoyg12lvca kupljena za 800e u kutiji od decka na kp iz ns-a kamenica...mislim da je to skroz dobra kupovina? 🤗🤗
Nova u kutiji sve 🤗 lik je uzimao od uvoznika i ostala jedna stoji mu dugo na oglasima tj sada stajala! Inace uspeo sam da vaskrsnem i panasonika cs cu-re12qke rekupatorom izvucen freon...zatim sam odradio sam trostruki dubomi vakum pozajmio vagicu i freon r 410a od drugara i napunio je na 1020g prodisala klima ali ovo sam uzeo za bekap a i flai jedna klima svakakoNova ili polovna?
Vidim da joj cena oko 150k (ACS), a kod uvoznika (V) 170k
Video sam i tamo a u cool shopu 135kNova ili polovna?
Vidim da joj cena oko 150k (ACS), a kod uvoznika (V) 170k
Da nije ekipa iz MDV Elektronika?Agyg12lvca aoyg12lvca kupljena za 800e u kutiji od decka na kp iz ns-a kamenica...mislim da je to skroz dobra kupovina? 🤗🤗
Stvarno ne znam? Neki dusko iz Kamenice kaze da tamo mogu da pokupim klimu...jel to oke ekipa kao i klima? 🤗Da nije ekipa iz MDV Elektronika?
Dule "Tvrdoglavi" 😎Stvarno ne znam? Neki dusko iz Kamenice kaze da tamo mogu da pokupim klimu...jel to oke ekipa kao i klima? 🤗
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari