Upravo iz tog razloga sam imao velika ocekivanja od serije ali nisam video mnogo slicnosti u dve tri epizode, koliko sam izdrzao. Mozda neka ideja jeste postojala i mozda se kasnije nesto promenilo ali neka, hvala.Serija je rađena kao remake filma iz 1973. (!?) sa Yul Brynner-om u glavnoj ulozi.
@shamanNS
Kako da ti drzi paznju kad nisi stigao ni da procitas, kamo li da razmislis o njoj. A GITS se cita, narocito remek delo iz 1995.
Standalone compleks je napravljen za devojcice, posto se vecina gledalaca zalila da su im orignalna 2 dela (taj iz 95 i nastavak iz 2004) jako duboka, mracna itd.
[/SPOILER]
Ima i onaj drugi isto stari Futureworld iz 76 ni on nije loš.Upravo iz tog razloga sam imao velika ocekivanja od serije ali nisam video mnogo slicnosti u dve tri epizode, koliko sam izdrzao. Mozda neka ideja jeste postojala i mozda se kasnije nesto promenilo ali neka, hvala.
Da ali ne pricam o tome sta je autenticno a sta ne.E sad, šta je tu pravo, a šta nije je veliko pitanje. Originalna GITS manga od koje je sve krenulo je zapravo bila dosta duhovitija i po atmosferi bliža GITS seriji nego filmovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari