Upravo iz tog razloga sam imao velika ocekivanja od serije ali nisam video mnogo slicnosti u dve tri epizode, koliko sam izdrzao. Mozda neka ideja jeste postojala i mozda se kasnije nesto promenilo ali neka, hvala.Serija je rađena kao remake filma iz 1973. (!?) sa Yul Brynner-om u glavnoj ulozi.
@shamanNS
Kako da ti drzi paznju kad nisi stigao ni da procitas, kamo li da razmislis o njoj. A GITS se cita, narocito remek delo iz 1995.
Standalone compleks je napravljen za devojcice, posto se vecina gledalaca zalila da su im orignalna 2 dela (taj iz 95 i nastavak iz 2004) jako duboka, mracna itd.
[/SPOILER]
Ima i onaj drugi isto stari Futureworld iz 76 ni on nije loš.Upravo iz tog razloga sam imao velika ocekivanja od serije ali nisam video mnogo slicnosti u dve tri epizode, koliko sam izdrzao. Mozda neka ideja jeste postojala i mozda se kasnije nesto promenilo ali neka, hvala.
Da ali ne pricam o tome sta je autenticno a sta ne.E sad, šta je tu pravo, a šta nije je veliko pitanje. Originalna GITS manga od koje je sve krenulo je zapravo bila dosta duhovitija i po atmosferi bliža GITS seriji nego filmovima.
Ja sam pogledao do kraja. Svaka sezona je sve losija i losija ali i dalje su gledljive, svakako vredi gledati. 8.4 ocena od 560,000 ljudi valjda nesto govori. Sto se tice dal ima smialen kraj, ne secam seKad smo već kod Westworlda da li ga je neko odgledao do kraja? Ja sam pogledao S1 još kada je izašla pre ihahahaj godina i bila mi je topina sa mnogo detalja u priči, dobrim castom, build up-om priče, različitim timelineovima, twistovima, itd…. Tada sam jedva čekao da se snimi i S2, ali kada je ona najzad izašla koju godinu kasnije kritike su bile katastrofa pa se nisam ni potrudio da nastavim.
Mislio sam da je nakon toga serija otkazana a sada nakon vaše priče i podsećanja na seriju videh da ima čak 4 sezone, da je Hopkins i u S2 a Ed Haris skroz do kraja. Na IMDB vidim da ocene i za preostale S2, S3 i S4 nisu tako loše, prosek oko 8 po epizodi, pa mi ne deluje da je toliki krš koliko sam čitao kritike.
Da li je neko odgledao svih 4 sezona te da li serija ima smislen kraj ili je samo otkazana pa je praktično nezavršena? Ukoliko je koliko-toliko zaokružena priča sa nekim smislenim krajem onda bih se možda i odlučio da nastavim od S2 nakon toliko godina od S1. U S1 se manje više sećam cele priče i timeline preklapanja pa bih reprizirao samo poslednju epizodu i nastavio sa S2.

Ja bih rekao eventualno i druga sezona da se zaokruže dešavanja u parku, mada su nepotrebno zakomplikovali dosta toga.Westworld odgledati s01 i stati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari