Jel taj pin dolazi kroz poruku ili je to pin koji se unapred podesi pa samo unese? ako je SMS onda je zabrinjavajuce glupoTako je kako je, nije moguće dodati pripejd brojeve na nalog sa mejl adresom. Takvi nalozi služe za postpejd ugovore, dok svaki pripejd broj ima svoj zaseban nalog. Srećom, na jednoj aplikaciji možeš da imaš više naloga, tako da pripejd brojeve dodaješ zasebno. Mana je što prilikom svakog dodavanja moraš da unosiš PIN, ali stvarno i zvanično nema drugog rešenja.
Zanimljivo stvarno, mene su dosad triput odbili: preko poziva (na broj 1234, kontakt centar), preko kontakt forme (to bi trebalo da je ekvivalentno mejlu), preko četa. I to ne samo što su me odbli, nego su mi predlagali alternative, kao što sam i ja u svojoj prethodnoj poruci: dodajte novi nalog samo za pripejd broj uz unos PIN-a, dozvoljevno je više po aplikaciji. Izgleda da zavisi od toga ko se javi, tj. koliko ko zna. Sada mi je uspelo preko Instagrama, što znači da makar sve društvene mreže funkcionišu, hahah, pošto imamo potvrdu i za Fejsbuk i za X.Ja sam preko chat-a.
To je to, ni meni nisu, samo broj telefona, mejl i poslednje tri cifre JMBG. Svakako nema smisla što ne može ručno da se doda, ali okej, tako je kako je.Ali nikakva lozinka.
SMS je, zapravo je to OTP (one-time password), a oni ga samo zovu PIN. Ali tako je i kod ostalih, ako je kartica kod tebe i nije zaključana svojim PIN-om (za povezivanje na mrežu) koji ne znaš, moći ćeš na ovaj ili onaj način da pristupiš nalogu, što je i logično. A sve možeš da uradiš i preko USSD kodova, ni ne treba ti aplikacija provajera. Ipak, tako se vide stvari samo vezane za taj broj, ne može neko na osnovu PIN-a koji je stigao jednom broju da vidi druge tvoje brojeve i slično. Hoću reći, ne znam što te to tačno brine. Ima nešto što propuštam?ako je SMS onda je zabrinjavajuce glupo
Traje akcija do kraja septembra, tako da ćeš za dva meseca moći da se predomisliš. Nije isključeno ni da će je dodatno produžiti, kao što su dosad već sto puta radili. Ali menjali su se i uslovi: prvo odličnih 12 meseci, pa slabija 3 meseca, pa solidnih 6 meseci, pa sad opet slabija 3 meseca. Šta će biti nadalje, videćemo.Marfi i ja....
Jesi zvao agenta A1 za neki popust ako pređeš na postpejd ?Izgleda, da će me A1 pustiti sa besplatnog mega plana da odem na mts prepaid. Nista po svemu sudeci ce biti 2 meseca u mtsu da visim pa da probam kod njih da mi daju neku ponudu za postpaid koja je prihvatljivija..
Ma ne isplati mi se mislio sam neo surf ako bi dali 6 meseci plus 18 50%Jesi zvao agenta A1 za neki popust ako pređeš na postpejd ?
Meni su pre 3 meseca nudili to - 6 free + 18 po 50% za Start, Neo 5, Neo Surf ili Neo 30. Kontaktiraj ih, mislim da će da ti daju bez problema.Ma ne isplati mi se mislio sam neo surf ako bi dali 6 meseci plus 18 50%
Ali izgleda da ni ovog puta ništa neće ponuditi da ostanem u mrezi kao ni prosli put... Tako da ako bude situacija definitivno ne nude nama sa free mega planom popuste...
E jeste sprzili su 1200 dinara u 194 minuta. I vaze do 29.10.Taj bonus kredit svakako nije novina, tako su uvek rešavali probleme sa uplatom, kao i eventualne refundacije na pripejdu. U staroj aplikaciji se video u dodacima, a naziv dodatka je bio RSD, jer su to jedinice dinara, hahah, kao što imaju jedinice minuta, poruka, megabajta i slično. Najlogičnije bi mi bilo da je i dalje tako, pa neka drugar pogleda, ako već nije.
Sta ima dobro u mtsJoj i mts i njihov globaltel. Presao u mts pre par dana. I slucajno pogledam APN ono globaltelov. Radi internet normalno... Ali me iznenadilo uglavnom je bilo obratno da globaltel brojevi imaju mtsov apn a ne obratno
nista. 😆Sta ima dobro u mts
Od jutros aktivan A1 i megaplan za DŽ 90 danaPokrenuo danas prenos iz MTSa u A1 prepaid na prepaid... Da probamo taj mega plan za DŽ 3 meseca
Odmah zvali iz MTS
Pazi sad, nude popust na postpaid, CELU ugovornu obavezu, takav da se "više isplati nego prepaid"...
Gospodo, vaša UGOVORNA OBAVEZA mi apsolutno ništa ne znači, jer dok sam ih imao, TRI puta ste pokušavali da mi podignete cenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari