Šta je novo?

Windows 11

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 46590
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Treba mi pomoć da instaliram adb u windows 11. Koristio sam na W 7 ali ovde neće. Kad pokrenem aplikaciju ne vidi adb. Kucam adb devices ali neće.

Bash:
winget install Google.PlatformTools
I nakon toga ponovo pokreni terminal

Velika šansa da će ti biti potrebni i drajveri. Ako već ne znaš kako - Preuzmeš ih sa

I onda kada povežeš uređaj na adb, ubaciš ga u fastboot (adb reboot bootloader) i ideš u Device Manager i tu desni klik, have disk ili all devices nađeš i onda taj inf i izabereš fastboot driver.

Poslednja izmena:
Stize 8GB RAM Win11 (navodno)

Taman ce da ga srede kako treba i na kraju izbace Windows 12 i opet nista nismo uradili

Taman da ovi što su na W10 konačno pređu na W11, a mi ostali sa W11 na W12.

nene, 10ka ekipa je ona što još fura priču da je svaki drugi win ok. 98-xp-7-10-12.
Za mene i Windows Vista je bila korekna, u to vremena je ona gurala granicu to sto tada nisu imali dual core cpu i 4/8 gb ram i ljudi su je instalirali sa 1gb ram i single core procesor to je druga prica

Meni je i windows Millennium Edition bio ok kad sam bio mladji, sta fali modifikovanje osnovnih windows fajlova da se poveca malo vreme pre nego sto crash-uje windows + me naucilo da quick save-ujem adekvatno u igrama xD

Jel koristio neko tweak koji odlaze Windows update do 2051 godine , ja skunio .reg fajl i radi

Screenshot 2026-08-03 183120.webp
Neka puste neki ozbiljniji update pa cu nastaviti , imam reg fajl u laptopu.

WinUtil i samo security updates kod mene.

koja je onda poenta ovoga ako ces opet pokrenuti windows update?

Dobar je bio taj Windows Milenijum. Ako ti padne ili ne radi kako treba samo pokreneš instalacioni disk i on ti prekopira sve fajlove nanavo bez formatiranja i Win ME radi odlično. Inače šta će vam to kada postoji programčić da se blokiraju apdejti. Pa kada ti zatreba pokreneš ponovo.
2026-08-04 23_50_09-2026-08-04 23_48_57-C__Users_Admin_Videos_Winxvideo AI - File Explorer - ...webp

Millenium je bio samo kratkotrajni stop-gap prelaz na 32 bitni file system da premosti 95/98 i XP tj. 2000 i NT. ja ga nebih ni računao kao major edition. Problemi su bili između HW i SW jer je to bio i prelazni priod za hardware a MS se nešto nije ni trudio jer to bio samo prelazni OS. Menije trajao samo nekih 6 meseci dok nisam prešao sa AMD K6 na prvi Athlon pa onda na 2000pro.
Što se apdejta tiče, za onekojisu sumnjičavi, najbolje da ostave na nekih par nedelja i da prate eventualne probleme i da li se odnosi na njih i popravke/ispravke između.

Nazad
Vrh Dno