Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Jos jedan glupavi zombi film iz Korejske kuhinje. Ima jedan dobar segment sa majmun zombijima ostalo je krindz fest.
Imam utisak da oni prave 2 tipa filmova jedan internacionalni koji imaju neku prodju na zapadu i ove za njih krindzare.
Углавном се слажем. Јуче сам погледао.
После прочитаног садржаја очекивао сам мало другачију причу, не класичан зомби корејски филм, али као што си написао, ипак је то то.
За оцену... Па и ту се слажем са IMDB - 6,5/10. Ако је оцена цео број, онда бих ипак био ближи 6 него 7.

А пустио сам га да се одморим од woke њесра и форсирања црнаца... Овде су сви жути 😉 ,
Узгред - немам ја проблем никакав са црном расом, напротив... Али ме нервира форсирање свуда и пропагирање црнаца са белим плавушама. Од тога ми се тек 🤮

Ne glumi tu Rachel nego sam navodio ljubavne filmove koje volim. ☺️
"Sweet November" ti je Keanu i Charlize Theron.
"The Best of Me" je divan film...
Ona scena kad Michelle govori "što nisi ostareo i oćelaveo" 😂 Mnogo volim taj film.
Što se tiče recimo Ryan Goslinga njegov "Blue Valentine" je mnogo jači od "The Notebook".
"Blue Valentine" je već ozbiljan, ozbiljan ljubavno životni film.

Michelle Monaghan, zena koju bi svi da ozene. 😁
Убиће ме @shamanNS што нисам запамтио 😅

Ne glumi tu Rachel nego sam navodio ljubavne filmove koje volim. ☺️
"Sweet November" ti je Keanu i Charlize Theron.
"The Best of Me" je divan film...
Ona scena kad Michelle govori "što nisi ostareo i oćelaveo" 😂 Mnogo volim taj film.
Što se tiče recimo Ryan Goslinga njegov "Blue Valentine" je mnogo jači od "The Notebook".
"Blue Valentine" je već ozbiljan, ozbiljan ljubavno životni film.
Blue Valentine ми је био баш депресиван, некако. The best of me сам гледао више пута, као и The notebook, по мени, прелепи филмови. Sweet november сам гледао давно, али га се не сећам. Оматорило се. (али се није оћелавило 😂)

U ponedeljak kupujem knjigu. Ima je u Laguni.
Čitam završim obnovu Gospodara Prstenova, trenutno sam na sredini "Dve Kule" ☺️
Ako mi se knjiga svidi makar malo kao film ja prezadovoljan.

1785415975371.webp

Čekaj prvo da ubijem @Diablo 2
Хахаха 😅
U ponedeljak kupujem knjigu. Ima je u Laguni.
Čitam završim obnovu Gospodara Prstenova, trenutno sam na sredini "Dve Kule" ☺️
Ako mi se knjiga svidi makar malo kao film ja prezadovoljan.
The best of me сам прво гледао филм, па сам после прочитао књигу. Филм ми је некако био бољи. Вероватно због Мишел.

The Beasts (2022)
Дефинитивно нешто другачије. Филм је добар, али некако превише интензиван за мој укус. Свакако оригиналан. Вреди га погледати.
Odgledah ga, dobra prica skroz ali treba biti nas "naspanovan" da se odgleda ovakav film. Previse dugo traje za moj ukus. Previse mi je flat line.

Odgledah ga, dobra prica skroz ali treba biti nas "naspanovan" da se odgleda ovakav film. Previse dugo traje za moj ukus. Previse mi je flat line.
Да, видиш, теби је био flat line, а мени на моменте баш психолошки напоран, тежак.

Pogledao veceras u bioskopu Odiseju. Pre gledanja imao sam neku odbojnost prema filmu zbog znate već čega ali moram reći da je film odličan. Potpuno me oduševio, 3 sata prošla brzo, nisam ih osetio. Nolan baš ume da napravi film. Od mene 9.5/10 a može i 10/10.
P.S. moram ponovo pogledati Tenet, taj film mi se nešto i nije svideo, previše konfuzan ali imam osećaj da će mi na drugo gledanje biti bolji.

Нисам, @shamanNS , ево, сутра ћу, мајке ми. 😀
Погледаћу ових дана. Неће она побећи. Само може да буде још лепша 😍 (сад ће @DukeLander да каже да сам загорео, што није далеко од истине).

Тенет и мене вуче да га погледам поново, и остао ми је коментар @srkiller -a, да је реч тенет палиндром, и да тако треба и радњу филма посматрати. Имаћу то на уму када га поново будем гледао.

Fanatic 2019 (sa Travoltom)

Sad bas da kopiram link i vidim ocenu 4.2
Nema spasa ovom covecanstu zaista... nivo retardacije kod vecinskog stanovnistva ce prosto iziskivati vestacku inteligenciju. Nece znati ni gace da obuku bez nje..
Travolta verovatno u zivotnoj ulozi, mislim da sije i Danijel Dej Luisa (u bilo kojoj ulozi je covek brilijantan) glumom u ovom filmu i samo zbog toga film sigurno zasluzuje bar 7.
Ali ne...
4.2
Film koji je jako slican Jokeru sa Z. Finiksom koji isto dobrim delom vadi film svojom odlicnom glumom a koji je od te iste publike dobio 8.3.
Nema... zasluzujemo sve sto nam se desava. Sve.

Fanatic 2019 (sa Travoltom)

Sad bas da kopiram link i vidim ocenu 4.2
Nema spasa ovom covecanstu zaista... nivo retardacije kod vecinskog stanovnistva ce prosto iziskivati vestacku inteligenciju. Nece znati ni gace da obuku bez nje..
Travolta verovatno u zivotnoj ulozi, mislim da sije i Danijel Dej Luisa (u bilo kojoj ulozi je covek brilijantan) glumom u ovom filmu i samo zbog toga film sigurno zasluzuje bar 7.
Ali ne...
4.2
Film koji je jako slican Jokeru sa Z. Finiksom koji isto dobrim delom vadi film svojom odlicnom glumom a koji je od te iste publike dobio 8.3.
Nema... zasluzujemo sve sto nam se desava. Sve.
Fred Durst režiser?!?! Možda zato... ne vole ljudi Limp Bizkit

Travoltina životna uloga je bila u FaceOff i to je to, Fanatik obiluje lošom glumom svih aktera, i totalno opravdava ocenu ma IMDB.

Da, zaboravio sam i Pulp Fiction.

Poslednja izmena:
Samo "Face Off" I to je to? Nemoj tako, bracki.
"A Love Song for Bobby Long" (2004) je odličan Travoltin film takođe. Moj omiljeni njegov.
"The General's Daughter", "Be Cool", "Swordfish", "Get Shorty", "Blow Out", "Michael"...
Naravno, "Pulp Fiction" nema potrebe spominjati.
John Travolta je legenda.

Samo "Face Off" I to je to? Nemoj tako, bracki.
"A Love Song for Bobby Long" (2004) je odličan Travoltin film takođe. Moj omiljeni njegov.
"The General's Daughter", "Be Cool", "Swordfish", "Get Shorty", "Blow Out", "Michael"...
Naravno, "Pulp Fiction" nema potrebe spominjati.
John Travolta je legenda.
Kada kažem "životna uloga" mislim na njegov najbolji performans, po mom mišljenju su to FaceOff i Pulp Fiction. Ostali filmovi koje si naveo su mu solidini. Ove novije neću ni da pominjem jer su užasni.

Travoltina životna uloga je bila u FaceOff i to je to, Fanatik obiluje lošom glumom svih aktera, i totalno opravdava ocenu ma IMDB.
Ne blamiraj se sa poredjenjem glume u faceoff-u i fanaticu.
U jednom imitira poznatog glumca koga svi znaju da imitiraju, a u drugom nosi ceo film sam dok glumi osobu sa ozbiljnim psihickim problemima dok je pri tom i napasnik i zrtva.

Dokazujes sta tacno?
Scena ti je smesna, sta? Losa gluma?
Posto je travolta pretpostavljam da je trebao sto neki sada da prevrne i izvadi utoku od pola metra, i semjuel L dzekson da se nacrta niotkuda, jer to je travolta na kakvog su te navikli?

Nazad
Vrh Dno