Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

U poslednjih 20-tak dana me bas hoce claimcredit.
Svaki put kad pokupim kredit posle 5-6 dana ponovo pazarim pa mi se opet nesto vrati itd..., vec sam 4-5 paketa porucio od kredita na claimcredit, vraceno mi je sigurno oko 20k dinara, ako ne i vise.
Sad mi jos otvara cesto i qqqq kalendar posle 5 meseci ali sve te poklone koje nudi sam uglavnom vec porucio, nesto dobio kroz qqqq kalenar ranije, nesto kupio pa mi nista ni ne treba, evo sad nadjoh 3 predmeta koja bi jos uzeo pa cu mozda pazariti za njih kad mi se otvori polje, a ultimativnu nagradu cu razmisliti da li cu preuzeti jer mi ne nudi bas nista novo sto vec nisam dobio ili pazario.

Treba mi preporuka za HDMI ARC audio extractor koji podržava CEC, ako je kupovao neko? Uslov je da radi volume up down vezanog uređaja kao i paljenje istog.

Prelistao sam komentare ali nisam video da je neko zadovoljan ili ne sa Magcubic L018. Trenutno mi Temu nudi da ga kupim za 10.044 dinara (uz kupone). Deluje mi OK cena. Koristili bi ga na terasi preko leta da pustimo po neki film deci.
Imam ja Magcubic L018. Sam njegov sistem je slabasan ali upotrebljiv. Ja sam na njega povezao Xiaomi Mi Box 3rd gen. I u toj kombinaciji je vec neka druga prica. Mana ovog projectora je prasina. Meni se pojavila tek posle nekoliko odgledanih filmova... Gledalo se i svetsko sa drustvom u dvoristu. Jos uvek ga nisam cistio ali imas dobre tutorijale kako to uraditi na youtube. Slika korektna uz nekoliko podesavanja, projektor ima solidnu svetlinu. Zvuk je zadovoljavajuci ali ja sam naknadno kupio dva blutut zvucnika Zealot S61 isto sa temua i iskustvo je mnogo bolje. Zbog mobilnosti sam kupio platno sa postoljem Havit 100" u nasoj radnji jer je kvalitetnije nego sa temua. Prelistaj moje postove kacio sam i neke slike kako izgleda. Ne znam sada koliko je isplativa kupovina sa dazbinama jer ja sam ga uzeo bas povoljno jer sam imao puno nakupljenog kredita preko claim credita.

@mwsavko
Hvala. Poručio sam ga, a i neko platno. Pretpostavljam da nije nikakvo, ali da imam bar nešto da probam. Imam već neki bluetooth soundbar, pa će on služiti za zvuk. Koliko vidim po netu, puno ljudi se žali na prašinu. Ostaje da vidim koliko često ću morati da ga čistim ili da li mogu nekako da ga zaštitim.
Projektor me je sa uvoznim dažbinama izašao 10.175 dinara. Koliko vidim, za te novce nema da se uzme ništa slično.

@mwsavko
Hvala. Poručio sam ga, a i neko platno. Pretpostavljam da nije nikakvo, ali da imam bar nešto da probam. Imam već neki bluetooth soundbar, pa će on služiti za zvuk. Koliko vidim po netu, puno ljudi se žali na prašinu. Ostaje da vidim koliko često ću morati da ga čistim ili da li mogu nekako da ga zaštitim.
Projektor me je sa uvoznim dažbinama izašao 10.175 dinara. Koliko vidim, za te novce nema da se uzme ništa slično.
Platno nije potrebno jer daje veoma kvalitetnu sliku i na belom zidu. Ja sam uzeo zbog mobilnosti ( dnevna soba, spavaca soba, dvoriste). Meni kao sto sam vec rekao posle nekoliko odgledanih filmova, utakmica pojavila na jednom mestu kao mrlja od prasine. Jedva je primetno. Prasina je najveci problem ovog projectora ali mislim da vredi za taj novac. Mozda ce ti smetati i buka ventilatora ako stavis u podesavanjima projectora na najvecu svetlinu ali nema potrebe za tim. Dovoljno je postaviti na nizu postavku u podesavsnjima. Ne gubi se mnogo u svetlini a projector je skoro pa necujan tada.
Mozes pogledati ovaj video kako ocistiti Magcubic L018, pogledaj i njegovu recenziju L018 i otkljucavanje skrivenog menija za neke opcije pre svega povecanje svetline. Kad ti stigne javi svoje utiske.

Poslednja izmena:
Probao sam da se zalim na nacin isporuke M-ONE /AKS ,na kraju sam dobio 220din odstete al od Temu ne od kurira koji su me prosetali juce na 35 stepeni. Nisam terao do live agenta ...

Meni juce jedna za drugom poruke na Viber da je paket na dostavi danas. I sledeca da je pokusana dostava i da je pogresan br telefona i kao danas ce ponovo da dostavljaju. Evo niko se ne javlja.
Jeste mi tel bio na avio rezimu u 8 ujutru, ali kad sam ga iskljucio, nije bilo poruke o propuštenom pozivu.
Bex je u pitanju

Nazad
Vrh Dno