Koja je to ponuda uopste? Inace, za poslednji krug qqqq mi je trazilo da porucim 2700 + dadzbine.nije, ja uzeo solidno skupih poklona
Koja je to ponuda uopste? Inace, za poslednji krug qqqq mi je trazilo da porucim 2700 + dadzbine.nije, ja uzeo solidno skupih poklona
“star gift000”Koja je to ponuda uopste? Inace, za poslednji krug qqqq mi je trazilo da porucim 2700 + dadzbine.
Da, vraca tina karticu cim status posiljke bude takav.Da li se nekom desilo da nije preuzeo paket i šta se dešava nakon toga?
AKS mi nije isporučio na kućnu adresu nego su mi poslali poruku da preuzmem u njihovim prostorijama. Problem je što su sebi skratili radno vreme do 17h umesto do 18h kako piše u poruci, a ja sam dotle na poslu i nema ko drugi da preuzme. Niko se ne javlja na kontakt telefon koji su ostavili u poruci i niko se ne javlja na brojeve koje sam našao na sajtu.
Ukoliko uopšte ne preuzmem paket, da li mi Temu vraća novac?
AKS mi nije isporučio na kućnu adresu nego su mi poslali poruku da preuzmem u njihovim prostorijama.
Izgleda da je neko provalio da su te prodavnice dovoljno dobro raspoređene, a nemaju baš neke gužve celo radno vreme, pa su ih redom kontaktirali sa ponudama.U Kraljevu je odavno praksa nekoliko mobil shopa gde ostavljaju pakete kuriri, verovatno im placaju nesto sitno mesecno, ali zadnji put sam se smejao kad su mi ostavili u prodavnici za hranu za pse 🤣
M-one potpuno isti slucaj.Niko te ne kontaktira.Samo stigne poruka da je pokusana dostava,sto je notorna laz i odmah posle toga da je paket ostavljen u paket shopu koji naravno nije blizu mene.Isto se i meni desava sa transferom i aks-om. Ne dolaze na adresu iako su do sad stotine paketa isporucili, nego ostavljaju u paket shop koji je 10km od mene. "Ostavili smo obavestenje"... Mora da su duhovi jer ih ni kamera ne vidi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari