Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Plus dazbine za glavnu nagradu...

Meni za Qqqq 3300+ trazu i dazbine na besplatan proizvod kojem je uvecana cena za duplo.
Tako da ako nema nesto posebno da se poruci a da treba coveku u ovih 3300 je neisplativo postalo, jer sve sa tom cenom i dadzbinama prevazilazi cenu ultimativne nagrade kad bi se kupovala zasebno obicnim putem.

Nisam porucivao nekih 3 meseca sa Temua. Juce porucim, cena oko 4500 din sa svim mogucim "popustima" gde je trebalo da bude oko 11000 din. I ujedno stize obavestenje sa ebankinga da je skinuto oko 5500 din. I vidim da ima nesto sto se ne secam da je pre bilo:
import charges 905 din.
Da li je to neka novina ili jednostavno nisam pre obracao paznju?
Takodje dobio sam i savet da koristim dinarsku karticu (Visa) kada kupujem sa Temu ali vidim da mi i tamo skine do 100 din, da li je to posle neka konverzija u juan ili neku drugu valutu?

Vidim da su uveli kao neku uvoznu naknadu. Nije vise tako povoljno.

A ovo mi skida za konverziju sa dinarske?

Мени јуче стигао пакет, вредност 10000+2000 трошкови. То се сад одмах плаћа. Ипак додатне наплате није било, донео курир 0 динара.

Nema dodatne naplate i nadam se da je neće ni biti. To je čitava poenta kupovine na Temu-u - da je sve plaćeno i samo kurir baci preko komšijske ograde/ostavi u ulazu druge zgrade i sl. vratolomije.📦🦵🙃
Kurir ne sme da traži nikakav novac za pakete sa Temu-a.

Jel se i vama desava u poslednjih nekoliko dana kad trazite nesto preko pretrage da vam izbaci nesto sasvim deseto?

Može li neko da objasni detaljnije ovaj stargift000 igru. Isplati li se ili ne, kako se igra?

Nakon 2 kupovine na kupone, vratili mi QQQQ.
Navodno sam izvukao 7 "besplatnih" poklona, a bilo je još valjda jedan i tri.
Glupo je što mi nude isto ono što sam već kupio nedavno!

Da li se nekom desilo da nije preuzeo paket i šta se dešava nakon toga?
AKS mi nije isporučio na kućnu adresu nego su mi poslali poruku da preuzmem u njihovim prostorijama. Problem je što su sebi skratili radno vreme do 17h umesto do 18h kako piše u poruci, a ja sam dotle na poslu i nema ko drugi da preuzme. Niko se ne javlja na kontakt telefon koji su ostavili u poruci i niko se ne javlja na brojeve koje sam našao na sajtu.
Ukoliko uopšte ne preuzmem paket, da li mi Temu vraća novac?

Da li se nekom desilo da nije preuzeo paket i šta se dešava nakon toga?
AKS mi nije isporučio na kućnu adresu nego su mi poslali poruku da preuzmem u njihovim prostorijama. Problem je što su sebi skratili radno vreme do 17h umesto do 18h kako piše u poruci, a ja sam dotle na poslu i nema ko drugi da preuzme. Niko se ne javlja na kontakt telefon koji su ostavili u poruci i niko se ne javlja na brojeve koje sam našao na sajtu.
Ukoliko uopšte ne preuzmem paket, da li mi Temu vraća novac?
Da, vraca tina karticu cim status posiljke bude takav.

Срећа. Не видим Трансферу ни Сити!!!

AKS mi nije isporučio na kućnu adresu nego su mi poslali poruku da preuzmem u njihovim prostorijama.

Meni vec duze vreme City ne isporucuje Temu pakete na kucnu adresu vec na paketomat bez da me je iko ikada zvao i pitao da li mi odgovara.
I onda moram da setam jedno kilometar ako je manji paket, da palim auto ako je veci, milina jedna.
Mislio sam da se zalim a onda su jedan "pokusali" isporuku. Tri dana je vracan nazad sa naznakom da je nepoznata adresa (sto je nemoguce a nije niko ni zvao) da bih ga ja sam preusmerio na paketomat ne bi li ga isporucili konacno.

A koliko cujem vlasnik City expresa je kupio i D-express pa eto prilike da upropaste jos jednu kurirsku sluzbu.

Isto se i meni desava sa transferom i aks-om. Ne dolaze na adresu iako su do sad stotine paketa isporucili, nego ostavljaju u paket shop koji je 10km od mene. "Ostavili smo obavestenje"... Mora da su duhovi jer ih ni kamera ne vidi

E sad zamisli da nije paketomat, nego neka kancelarija gde moraš da čekaš u red da gospođa nađe tvoj paket. I rade od 9:30-16:30 (opet su pomerili, tako da više nije ni 17h), a dešavalo se da dođem u to vreme i zaključano (verovatno neka pauza). Jedino rešenje je da se vratiš posle i da se nadaš da drugog puta ima nekoga.
Iz paketomata mogu i u sred noći da uzmem paket tj. kad god mi odgovara. Jeste bezveze što moram da se šetam, ali bar ne moram da se usklađujem sa nečijom natalnom kartom da bih uzeo svoje stvari koje sam već platio.

meni city express svaki put ostavlja pošiljku u paket shop nekoliko kilometara daleko...odem tamo, nije unela u sistem da dođem kasnije 😡 dođem kasnije kad pomereno radno vreme, bukvalno sam stigao nekoliko minuta pre zatvaranja, i još pokušala da me otkači...užas...postoji inače ocena dostave u aplikaciji pa koristite i to, ako se dovoljno ljudi žali možda ih otkače ili već nešto...da se nadamo...

U Kraljevu je odavno praksa nekoliko mobil shopa gde ostavljaju pakete kuriri, verovatno im placaju nesto sitno mesecno, ali zadnji put sam se smejao kad su mi ostavili u prodavnici za hranu za pse 🤣

Sta se ovo desava sa Temu, neke suludo niske cene, jakna 1500 dinara, pantalone 400 dinara, kako im se to isplati? Inace cene se menjaju 3 puta dnevno. Kao da sam otvorio sajt kockarnice, a ne prodavnice.

1785248197266.webp

Ako voliš da šuštiš ko plastična kesa, onda je jeftino svakako... Kakva cena takav i kvalitet.

A pa to je taj cuveni Clearance deal gde prodaju otvarane stvari sa minimum pocepanom ambalazom i ko zna kakvim jos problemima.

U Kraljevu je odavno praksa nekoliko mobil shopa gde ostavljaju pakete kuriri, verovatno im placaju nesto sitno mesecno, ali zadnji put sam se smejao kad su mi ostavili u prodavnici za hranu za pse 🤣
Izgleda da je neko provalio da su te prodavnice dovoljno dobro raspoređene, a nemaju baš neke gužve celo radno vreme, pa su ih redom kontaktirali sa ponudama.

Meni je nedavno stigao paket u jednu takvu prodavnicu, majko moja koliko smrdi unutra 🤢

Posle nekoliko meseci udjem u farmland i zateknem nagrade za sve kupovine od proslog meseca. Nisam ocekivao da se naknadno to nagradjuje. Oko 10000 kapljica sto je jedva dovoljno 99.5-8 da izvuce...

Isto se i meni desava sa transferom i aks-om. Ne dolaze na adresu iako su do sad stotine paketa isporucili, nego ostavljaju u paket shop koji je 10km od mene. "Ostavili smo obavestenje"... Mora da su duhovi jer ih ni kamera ne vidi
M-one potpuno isti slucaj.Niko te ne kontaktira.Samo stigne poruka da je pokusana dostava,sto je notorna laz i odmah posle toga da je paket ostavljen u paket shopu koji naravno nije blizu mene.
Jedina dobra stvar je da taj paket shop radi do 20h pa se nekako moze iskombinovati da se preuzme paket.Inace je to radnja koja prodaje hranu za pse i macke.
Oni dobijaju neku lovu sto su prihvatili posao.Ali su sracunali da je danas bolja varijanta za njih da ostave lupam sto paketa u paket shopu i da ce sigurno od toga barem 70 posto ljudi otici po paket.I oni su ustedeli i na vremenu kurira i na gorivu.
Onih 30 posto sto ne preuzmu paket ce doci iz m-one na kraju nedelje do paket shopa i pokupiti te pakete i onda ce morati da dodju na adresu.
To mi je rekla zena koja radi u paket shopu.Kaze sve sto se ne preuzme kod njih do kraja nedelje oni u ponedeljak ujutro dodju do paket shopa i sve te pakete pokupe i vrate ih u magacin i onda idu do kupca na adresu.
Racunaju da ce masa ljudi ipak doci do paket shopa po paket a to je njima jeftinija varijanta.
Da smo pametni i da se dogovorimo da niko ne ide do paket shopa pa da vidimo sta ce tada biti.Jedino tako cemo ih naterati da dodju na adresu.
Klasicni klosari i pilicari.

City express rules...danas opet od Palilulske pijace idem na Bulevar broj 197 iznad Đerma, jer je to po njima blizu mene...tramvaj 5 nikad klimu video nije...u paket shopu nema sistema, pretura se svaka pošiljka dok se ne nađe tvoja...ostavio ocenu da je dostava katastrofa u aplikaciji...

Što se tiče clearance dealova, zavisi šta je u pitanju, to što sam uzimao su stvari koje su sve bile ok...vrlo često su to stvari koje su ostale samo u jednoj ne baš popularnoj boji i slično, bude to ok...garderobu tamo svejedno izbegavam...

Prelistao sam komentare ali nisam video da je neko zadovoljan ili ne sa Magcubic L018. Trenutno mi Temu nudi da ga kupim za 10.044 dinara (uz kupone). Deluje mi OK cena. Koristili bi ga na terasi preko leta da pustimo po neki film deci.

Nazad
Vrh Dno