Strela_m93
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.01.2014
- Poena
- 170
Jutros sam dobio odgovor od Tamare - Ananas
* Očekivani rok za slanje vaučera je 7–10 dana. *
* Očekivani rok za slanje vaučera je 7–10 dana. *
uplata plate. A vaucer je bez ogranicenja. Ja sam isto uzeo tj otvorio racunPlus dobijes 5k bonus na racun nakon prve uplate, nisam skontao da l plate ili bilo kakve
I meni isto 😎Stigao mi od shopstera upravo. Ananasa jos nema.
Poštovani,@mozzart_nb kakvo uputstvo?
Nema tamo ništa, zvaću ih ovih dana sad sam u gužvi ! A nisam ništa ni pitao !@mozzart_nb pogledaj na svom Ananas nalogu pod stavkom "Moji vaučeri", možda je tamo ili su napravili grešku, a propustili da ti pošalju i vaučer.
Kad se predomisle osnov više za gašenje računa 😉 Mada i bez toga račun možeš zatvoriti kad god poželiš.Nije to ugovorna obaveza kao ove derikože provajderi koje država tetoši kao rod rođeni. Da se ja pitam ja bih UO zabranio pa bi se svi lepo ponašali a ne ovaj javašluk. (mislim na MTS Yettel i A1)Tarifnik je napisan pre uvođenja onlajn otvaranja, pa je isključiv sa cenama. Ipak, onlajn otvoreni Start je besplatan do daljnjeg (mogu uvek da se predomisle), a viši paketi šest meseci.
Rekli su 7-10 dana 😅Ovi jos ne poslase vaucer od petka...
Neko je pisao da moze cini mi se, probaj posalji im mejlove, nista ne kostaJel moze ovo ananas i shoppster ako je neko pre ove akcije otvorio racun u Aik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari