Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Jutros sam dobio odgovor od Tamare - Ananas

* Očekivani rok za slanje vaučera je 7–10 dana. *

Dobio danas odgovor: za AIK vaučer:

Poštovani,
Hvala Vam na strpljenju.
Vaš račun je trenutno u procesu provere. Nakon završetka verifikacije, vaučer će Vam biti dostavljen na e-mail adresu koju ste ostavili prilikom prijave.
Očekivani rok za slanje vaučera je 7–10 dana.
Hvala na razumevanju.

Šta li proveravaju toliko, shoppster odmah poslao, ja već čekam paket 🙂

Meni nema ni od njih, isti odgovor sam dobio da cekam.

izgleda da su skontali da su ispali budale pa sad zatežu dok nesmisle kako da se izvuku

• Like
Reagovanja: M J
ja sam poslao sredinom meseca i već sutradan dobio vaučer. Možda im je ponestalo pa su poslali zahtev za još sredstava?

Od Ananasa stiglo uputstvo ali ne i vaučer. Ako može neko da pokaže kako izgleda taj vaučer ? Možda i netreba pošto se loguješ na svoj nalog.

Poštovani,
Hvala Vam što ste nam se obratili.
Želimo da Vas obavestimo da za korišćenje AIK vaučera u vrednosti od 5.000 RSD nije propisan dodatni uslov u pogledu veće vrednosti kupovine od samog iznosa vaučera.
Da biste mogli da iskoristite vaučer, potrebno je da:
  • budete registrovan korisnik na Ananas platformi,
  • da budete ulogovani na nalog prilikom kupovine
  • vrednost Vaše korpe bude veća od 5.000 RSD.
Ukoliko su navedeni uslovi ispunjeni, vaučer će biti moguće primeniti tokom procesa kupovine, u skladu sa pravilima promotivne akcije.

U slučaju da budete imali bilo kakvih poteškoća prilikom korišćenja vaučera ili Vam bude potrebna dodatna pomoć, slobodno nam se obratite. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Srdačan pozdrav,

Olja

@mozzart_nb pogledaj na svom Ananas nalogu pod stavkom "Moji vaučeri", možda je tamo ili su napravili grešku, a propustili da ti pošalju i vaučer.

Kad placate nesto na aplikaciji, moze li se kombinovati nacini placanja, nesto gift card, nesto vaucer, nesto kartica?

Vaučer+kartica može sigurno, e sad kombinacija gift card+vaučer+kartica nisam siguran, pitaću drugara pa ću dopisati, mislim da je on nešto slično pokušavao.

Isto kao rođendanski i slični, dužine je osam karaktera, a sadrži slova (i mala i velika) i cifre, ništa posebno.
Povezana stvar, imam jedan takav 1k na kupovinu od 5k, važi samo još danas, pa se javite ako vam treba.
Edit: uručen.

Poslednja izmena:
Malo skrećem sa teme, ali tema za Shoopster je neaktivna: Shoppster vaučer je prošao (sa 5020 na 20). Mana je što su podelili na tri paketa, i što nije moglo na paketomat, pa sam morao da naručim na lokaciji njihovog magacina (izašlo 460 dinara, inače bi bilo skoro 1200 da sam na kućnu adresu, verovatno broj paketa puta 3). Tako da, uzmite i to u obzir. Ne znam što nije moglo na paketomat, kućna hemija je bila, nisu gabaritne stvari.

Da li se plaća održavanje računa? Vidim da u tarifniku piše 150 dinara?

Tarifnik je napisan pre uvođenja onlajn otvaranja, pa je isključiv sa cenama. Ipak, onlajn otvoreni Start je besplatan do daljnjeg (mogu uvek da se predomisle), a viši paketi šest meseci.

Tarifnik je napisan pre uvođenja onlajn otvaranja, pa je isključiv sa cenama. Ipak, onlajn otvoreni Start je besplatan do daljnjeg (mogu uvek da se predomisle), a viši paketi šest meseci.
Kad se predomisle osnov više za gašenje računa 😉 Mada i bez toga račun možeš zatvoriti kad god poželiš.Nije to ugovorna obaveza kao ove derikože provajderi koje država tetoši kao rod rođeni. Da se ja pitam ja bih UO zabranio pa bi se svi lepo ponašali a ne ovaj javašluk. (mislim na MTS Yettel i A1)

Ovi jos ne poslase vaucer od petka...

Jel moze ovo ananas i shoppster ako je neko pre ove akcije otvorio racun u Aik?

Ne znam zašto su sad usporili toliko, meni su poslali oba u manje od 48 sati.

Nazad
Vrh Dno