Sto zoves tu Alan Ford ekipu,ko zove oni ga razvale,naivni placaju te 3x ceneJa nazvao 733...kazu moze 10% na 5ica L (posto su me na to prebacili sa Soko lite tarife). Rekoh ajde molim vas vidite da me neko nazove sa malo boljom ponudom, bar 50% Ako me budu smarali sa glupostima preci cu gde god, pa makar i vise placao.
Jel moze i telefon na rate sa eko popustomJa upravo potpisao 5ica M na 60%, pokusao vise ali nema, pre 20tak dana dva broja na 5ica S dobio na 70% prva tri meseca jos i manje cini mi se po 230 din ostatak 800 din. Sada 5ica M na 1380 din cini mi se, za ceo ugovor.
Zaboravih da napomenem inicijacija je bila prelazak u A1.
Preko agenta imas najvecu sansu da izvuces 24x50%, ali i to je pitanje da li nude, posto prelazis iz yettela.Presao bi iz Yettel postpaid u MTS postpaid ...Isto tako vec imam Box 4 plavi kao uslugu kod MTS
Pitanje: jel moze da se ode u poslovnicu i na 'dobar dan' dobije 5ica Small upola cene (~ 1500 din). Jel postaje olaksavajuca okolnost sto vec imam Box 4 paket?
Postoji i ona mogucnost da se pridruzi broj u Box 4 ali sigurno ne potpisujem ako ne dobijem 50 % jer taj broj koji imam se minimalno koristi.
Kapiram da ako napustas dobijes popust ali mora nesto i za dolazak, zar ne ?
Jel ima neki agent koji to zavrsava ako ne moze na 'dobar dan' u poslovnici
Ako moze neki savet ...
S.
Da, kad potrošiš net za zapadni balkan onda krene da skida net roming koji imas u paketuKad se potroši kvota za ZB u okviru tarife da li onda troši internet za roming? Zafaliće mi par gb u CG pa se razmišljam dal da uplatim dodatak, a ako koristi ove gb iz rominga onda mi ne treba
Daju na 5l i 5xl 460 din prvih 6 meseci, nakon toga 50% popusta, što izadje 60%, možda može i više ali nisam tražio, i mobilni može na rate, ja sam uzeo.Jel moze i telefon na rate sa eko popustom
Agenti, kako ste ? Jel ima neko da prati temu za 50 % popusta da mi pruzi 🙂Preko agenta imas najvecu sansu da izvuces 24x50%, ali i to je pitanje da li nude, posto prelazis iz yettela.
Tebi će Yettel da bi te zadržao verovatno ponuditi od 6 do 12 meseci dinar uz 50% na paket do kraja ugovora ako podneseš zahtev za drugu mrežu...Gledam da predjem sa Yettel postpaid na MTS postpaid (paket 5ica S). Jel ima neki agent da ponudi 50 % za ugovornu obavezu. Opcije B je A1 Neo 50 gde ima 30% vaucer.
Hteo bih ovo da resim u narednih par dana ako je moguce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari