Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Presao boh sa a1 pri pejda u mts postpej 5xl. Jel bi dali neki popust, neki agent? Sta mislite? Hvala

Ja nazvao 733...kazu moze 10% na 5ica L (posto su me na to prebacili sa Soko lite tarife). Rekoh ajde molim vas vidite da me neko nazove sa malo boljom ponudom, bar 50% Ako me budu smarali sa glupostima preci cu gde god, pa makar i vise placao.
Sto zoves tu Alan Ford ekipu,ko zove oni ga razvale,naivni placaju te 3x cene

Sa njima samo raskid ugovora,posle da vidis kako moze I 18m dinar

Mrzelo me da idem danas do A1 da podnesem zahtev za prelazak...Sedeo na poslu posle nekog sastanka i reko aj' da nazovem te drage ljude 😎😁 da vidim ima li ista pristojno da nude...posto se secam da sam pre vise godina cak i preko tog telefona zavrsio nesto ok...al izgleda su ta vremena prosla 😎🤣

Ja upravo potpisao 5ica M na 60%, pokusao vise ali nema, pre 20tak dana dva broja na 5ica S dobio na 70% prva tri meseca jos i manje cini mi se po 230 din ostatak 800 din. Sada 5ica M na 1380 din cini mi se, za ceo ugovor.
Zaboravih da napomenem inicijacija je bila prelazak u A1.
Jel moze i telefon na rate sa eko popustom

Presao bi iz Yettel postpaid u MTS postpaid ...Isto tako vec imam Box 4 plavi kao uslugu kod MTS

Pitanje: jel moze da se ode u poslovnicu i na 'dobar dan' dobije 5ica Small upola cene (~ 1500 din). Jel postaje olaksavajuca okolnost sto vec imam Box 4 paket?

Postoji i ona mogucnost da se pridruzi broj u Box 4 ali sigurno ne potpisujem ako ne dobijem 50 % jer taj broj koji imam se minimalno koristi.

Kapiram da ako napustas dobijes popust ali mora nesto i za dolazak, zar ne ?

Jel ima neki agent koji to zavrsava ako ne moze na 'dobar dan' u poslovnici

Ako moze neki savet ...

S.

Presao bi iz Yettel postpaid u MTS postpaid ...Isto tako vec imam Box 4 plavi kao uslugu kod MTS

Pitanje: jel moze da se ode u poslovnicu i na 'dobar dan' dobije 5ica Small upola cene (~ 1500 din). Jel postaje olaksavajuca okolnost sto vec imam Box 4 paket?

Postoji i ona mogucnost da se pridruzi broj u Box 4 ali sigurno ne potpisujem ako ne dobijem 50 % jer taj broj koji imam se minimalno koristi.

Kapiram da ako napustas dobijes popust ali mora nesto i za dolazak, zar ne ?

Jel ima neki agent koji to zavrsava ako ne moze na 'dobar dan' u poslovnici

Ako moze neki savet ...

S.
Preko agenta imas najvecu sansu da izvuces 24x50%, ali i to je pitanje da li nude, posto prelazis iz yettela.

S obzirom da mi ugovor ističe 31-og, a pada baš petak, ima li neko savet kad da odem da podnesem zahtev za prenos? Znam da se ne preporučuje vikend, jer valjda ovi iz službe za zadržavanje ne rade (bar sam tako negde pročitao)...
Sad ne znam da li da odem baš u petak ili da sačekam ponedeljak?
I druga stvar. Uzeo sam preko njih TV, ostalo mi je još rate. Hoće li mi praviti problem oko toga, u smislu da će odbiti zahtev za prenos?

Da li ima neko iskustva, broj je bio poslovni, prebacio se na postpaid privatni, bar je rečeno tako u MTS. Pokušano da se prebaci u Globaltel, oni odbili zahtev.
Kako da se izađe na kraj sa ćacima?

Pa nema rekla kazala, odes i pitas ma koga se vodi broj. Nece ti to reci ali ce ti reci da li je na pravno ili privatno lice.

Vode ga verovatno kao novog korisnika, tako da mora dva meseca još da bude u MTS-u da bi mogao da ode dalje. Svakako, da li je privatni ili poslovni, lako se proverava i preko njihovih aplikacija, nema potrebe nigde da se ide niti iko da se zove. Pokuša se prijava na Moj mts i mts Biznis, i samo jedna će proći, u skladu sa tim koji je status broja.

Bratu je juče istekao ugovor u mts, uz jučerašnji podnet zahtev za prelazak u A1, posle 75 min dobija poziv iz mts i za 5icu L dobija 6 mes po 500 din i 18 mes po 2000 din.

Kad se potroši kvota za ZB u okviru tarife da li onda troši internet za roming? Zafaliće mi par gb u CG pa se razmišljam dal da uplatim dodatak, a ako koristi ove gb iz rominga onda mi ne treba

Gledam da predjem sa Yettel postpaid na MTS postpaid (paket 5ica S). Jel ima neki agent da ponudi 50 % za ugovornu obavezu. Opcije B je A1 Neo 50 gde ima 30% vaucer.

Hteo bih ovo da resim u narednih par dana ako je moguce

Dobro smo!
Ovde smo...

Gledam da predjem sa Yettel postpaid na MTS postpaid (paket 5ica S). Jel ima neki agent da ponudi 50 % za ugovornu obavezu. Opcije B je A1 Neo 50 gde ima 30% vaucer.

Hteo bih ovo da resim u narednih par dana ako je moguce
Tebi će Yettel da bi te zadržao verovatno ponuditi od 6 do 12 meseci dinar uz 50% na paket do kraja ugovora ako podneseš zahtev za drugu mrežu...

Nazad
Vrh Dno