Ne znam da li te zanima punjac sa integrisanim kablom, kao ovi ispod:Treba mi neki povoljan 67w ili jači punjač, kojim mogu da punim laptop, a da ne vučem stalno ovu ciglu od punjača koji imam. Kolega ima neki od 67w, ali on puni neko vreme i prestane, treba mi nešto bolje. HP probook je u pitanju
Essager je isto dobra marka, ja koristim 30W na telefonu bez problema. Konkretno ovaj iako ima dva slota, može se koristiti samo jedan istovremeno.Hvala, pregledacu sta ima
Edit: iskočilo mi je ovo, izadje 10e sa popustima, jel valja?
I just found this on AliExpress:
ESSAGER 65W GaN Charger PD3.0 PPS QC4.0 Fully Compatible for iPhone 17 16 Samsung S26 MacBook Air Huawei Laptop PD Fast Charger
![]()
65W GaN Ladegerät PD3.0 für iPhone, MacBook, Samsung
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Essager punjac i kabal pune Honor modele maximalnom brzinom, to je provereno.Recite mi pošto kupujem Honor Magic8 Lite 8/256 i znate sa njim ne dolazi punjač ali dolazi usb-a na type-c kabl koji bi ste mi preporučili punjač za brzo punjenje supercharge kao i kabl 6a type-c na type-c.Da li se to isplati uzimati sa aliexpressa ili je bolje kod nas uzeti?Kod nas sam vidio punjač(za budućnost gledajući) 100w supercharge za 3090 dinara u prodavnici na m slovo ali mi treba type c na type c sa pdom i 6a.Šta mi predlažete?
Uzmi od baseus od 100w GaN punjač. Oko 20 evra je ali vredi svaku paru.Hvala, pregledacu sta ima
Edit: iskočilo mi je ovo, izadje 10e sa popustima, jel valja?
ESSAGER 65W GaN Charger PD3.0 PPS QC4.0 Fully Compatible for iPhone 17 16 Samsung S26 MacBook Air Huawei Laptop PD Fast Charger
![]()
65W GaN Ladegerät PD3.0 für iPhone, MacBook, Samsung
Nisi dobro link kopiraoRoba iz ove radnje https://www.aliexpress.com/store/5116072?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.2.3f261802bvPRpI je na coinima 70%
Gamesir je OK proizvođač. Mislim da su oni druga kategorija u odnosu na Datafrog i sl.
Pogledaj Gamesir i na Temu. Ja sam skoro uzeo Nova 2 Lite sa Temu discount card i kuponom za oko 1700 din. Ujedno za taj iznos je bilo i besplatno slanje.
Stigao pre neki dan, malopre sam otvorio, Realtek 9201R cip unutra1.39$ kroz novcice i kupone. Navodno Realtek cip unutra trenutno
Yottamaster 2.5inch HDD Enclosure SATA to USB 3.0 Adapter Hard Disk Case 6Gbps UASP Hard Drive Enclosure for Windows Mac Linux
![]()
2,5 Zoll HDD Gehäuse USB 3.0 SATA auf UASP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari