Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024+) - nije tema za Iris aplikacije ni za MTS BOX pakete

Како је могуће да је Мове на ТВ-у спорији у односу на Еон на претраживачу за 10-15 секунди?
До сада сам имао Ирис и како сам потписао нови уговор пре 20так дана тако ми се сам рисивер ажурирао на Мове софтвер и сада ми је ТВ спорији у односу на ЕОН на компу за 15-так секунди сигурно. Јел има неко неко решење за ово?

Bili serviseri jutros i zamenili stb koji sam imao (HPH07) za HP4024. Znaju za probleme i menjaju kada se neko žali. Stare q11 takođe menjaju za hp4024
Kažu da hph07 ne radi dobro sa novom Move platformom.
Neće da radi move sjajno ni na hp4024. Menjaju platformu a ne menjaju hardver već budže nešto. Nije mi jasno zašto, iris su upeglali da radi bolje nego move i sada ga sklanjaju.
Inače imam q11 i hp4024 i q11 je zakon. Brži, stabilniji, nikad problema, a hp4024 skoro svake nedelje mora restart, izbacuje poruke sa greškom itd.
Gledaću da sačuvam ovaj q11 koliko god budem mogao i da ne prelazim na move dok baš ne budem morao

Како је могуће да је Мове на ТВ-у спорији у односу на Еон на претраживачу за 10-15 секунди?
До сада сам имао Ирис и како сам потписао нови уговор пре 20так дана тако ми се сам рисивер ажурирао на Мове софтвер и сада ми је ТВ спорији у односу на ЕОН на компу за 15-так секунди сигурно. Јел има неко неко решење за ово?
dobro jutro 😉

Pa stvarno, ponovo nije sinhronizovana slika sa zvukom na move-u!? :-(
U čemu je fora?

Nazad
Vrh Dno