Ja koristim Xiaomi Redmi Pad SE 8.7 nešto više od godinu dana i nemam zamerki. 10" mi je bio preveliki za zid, pa sam, nakon što su deca konfiskovala taj veliki, poručio 8,7".Šta koristite kao wallpanel? Upgradeovao bih neki stari Lenovo koji mi služi trenutno za to.
Neću da tvrdim da ti ne trebaju novi tableti,ja koristim Huawei i TCL,oba su stara bar 4-5 godina,ni jednu zamerku nemam.Veličina je ok, 10", ali hoće da se zaglupi nekad pa da ne pošalje stanje baterije i samim tim da ne uključi punjenje, pa se ugasi, a ume samo i da izbaci iz aplikacije i stoji na njegovom home screen-u. Nekad mora i dva puta da se tapne na nešto, kao i da mu tač nije baš u redu. Svakako će mi trebati još jedan pored njega, tako da bih uzeo dva nova odmah.
Za to je dodar fully kiosk ili wall panel aplikacija,kontrolišeš paljenje(može i na pokret),gašenje ili dimovanje ekrana,skrin sejver,svašta nešto...Jedino što ne mogu da kontrolišem kada se pali i gasi ekran, tako da je uvek uključen, čak i noću ili kada nema nikog kod kuće.
To je već do androida,na starom Huawei sa androidom 7,šta sve nisam probao,ma ne vredi zatvori aplikaciju kad tad.a ume samo i da izbaci iz aplikacije i stoji na njegovom home screen-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari