Šta je novo?

Kurirske službe i paketomati

Vezano za plaćanje na kasi ja sam pre par stranica pisao kako je šopster imao opciju isporuke na paketomatu koji je na pumpi a platiš na kasi pa je ispalo da to zapravo ne funkcioniše a sudeći prema reakciji radnika na pumpi nikad nije ni funkcionisalo, sad vidim da su tu opciju uklonili sa sajta:
1784244741464.webp

Vezano za plaćanje na kasi ja sam pre par stranica pisao kako je šopster imao opciju isporuke na paketomatu koji je na pumpi a platiš na kasi pa je ispalo da to zapravo ne funkcioniše a sudeći prema reakciji radnika na pumpi nikad nije ni funkcionisalo, sad vidim da su tu opciju uklonili sa sajta:
Pogledajte prilog 546698
Ja sam više puta preuzimao pakete sa Šopstera na pumpi uz plaćanje na kasi. U pitanju je D Express paketomat.

Ima i ovaj kod mene plaćanje karticom, i putem QR koda ali ja sam imao keš a ne karticu,
LM, očigledno plaćanje kešom na pumpi negde radi negde ne radi.

Ovi iz PostExpress postali su jako bezobrazni od kada su uveli paketomate ne znam koji već put su samostalno preusmerili pošiljku uredno plaćeno da isporuka bude na kućnu adresu,opet niti zovu samo puste SMS da je na paketomatu da mogu da podignem pošiljku.

Da dodam jednu vaznu napomenu sto se tice placanja paketa za DExpress na Nis pumpama.

Uvek je bilo moguce placanje karticama na kasi pumpe, uz jednu bitnu promenu. Ranije je moglo takoreci svim karticama, dok je sada iskljucivo moguce placanje samo Dina karticama, iz dobro poznatih razloga.

Svakako moze ips placanje, a onda je nebitna kartica.

Haha, generalno sve kurirske sluzbe imaju po neku manu ali City Express bas negativno nahvalise u poslednje dve godine, ako sad City Express pokvari DExpress eto nama jos jedna kurirska sluzba sa kojom ce mo imati problematiku.

Samo nek ostave D Express paketomate, njih sam najvise koristila, lepo odmah preusmerim na najblizi paketomat i ne cimam se sa kuririma.

Haha, generalno sve kurirske sluzbe imaju po neku manu ali City Express bas negativno nahvalise u poslednje dve godine, ako sad City Express pokvari DExpress eto nama jos jedna kurirska sluzba sa kojom ce mo imati problematiku.
Imaju oni dužu negativnu istoriju - sve kako ne treba.

Nazad
Vrh Dno