Sirius9
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.09.2007
- Poena
- 545
Ja sam više puta preuzimao pakete sa Šopstera na pumpi uz plaćanje na kasi. U pitanju je D Express paketomat.Vezano za plaćanje na kasi ja sam pre par stranica pisao kako je šopster imao opciju isporuke na paketomatu koji je na pumpi a platiš na kasi pa je ispalo da to zapravo ne funkcioniše a sudeći prema reakciji radnika na pumpi nikad nije ni funkcionisalo, sad vidim da su tu opciju uklonili sa sajta:
Pogledajte prilog 546698
Imaju oni dužu negativnu istoriju - sve kako ne treba.Haha, generalno sve kurirske sluzbe imaju po neku manu ali City Express bas negativno nahvalise u poslednje dve godine, ako sad City Express pokvari DExpress eto nama jos jedna kurirska sluzba sa kojom ce mo imati problematiku.
Jos uvek su novi, nisu stigli da se iskvare 😁😁😁Kakva su iskustva s novim X-expressom?
| U parcel shopu | 27.07.2026 09:45 |
| Neuspela isporuka | 27.07.2026 09:53 |
| U paketomatu | 27.07.2026 11:44 |
| Neuspela isporuka | 27.07.2026 11:45 |
| U parcel shopu | 27.07.2026 11:45 |
Da su svi takvi bilo bi odlicno, a ne ko ja pre neki dan cekam BEX da mi donese Temu paket, nisu mi cak ni poslali poruku na Viber da ce doci nego sam ja video na pracenju da mi treba stici, cekam od 8h ujutru, odlazem obaveze, da bi na kraju kurir dosao oko 14:30h i to ni manje ni vise kurir je dosao iz drugog grada udaljenog oko 20-tak kilometara jer kurire u mom gradu ocigledno ne zanimaju Temu paketi i tako je vec oko pola godine.Takođe imam pozitivna iskustva sa X Expresom. Prvo me zvao kurir ujutru da se najavi, rekao da će doći popodne oko 2-pola 3 ako mi odgovara, i stvarno je tad i došao. Ovo je 4. ili 5. put da sarađujem sa njima i za sad sve maksimalno korektno.
Ako kurir ne razduži pakete/novac, nemaju šta da prebace na račun. Nama već 10+ godina sav novac od kurira dolazi na račun, pre 2-3 godine smo imali situaciju sa paketima poslatim u Bor, kuriri tipa 15 dana nije ništa razduživao. Ljudi uredno dobijali paket, a po trackingu piše da ih kurir uopšte nije zadužio za isporuku. Možda je kurir skupljao pazar, dok ne provale nešto nije uredu i šmugnuo. Možda je samo nešto premostio. Uglavnom, nama je sav novac za te isporuke legao istog dana.Sad po novom zakonu otkup ide isključivo na tekući, tako da tu više nema krađe, čekanja i cimanja.
Meni u x express-u donese indijac paket sa ananasa pre neki dan, priča srpski po malo, kulturan i ok čovek. Došao ovde da radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari