Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biće ovo najgori poraz Francuske u istoriji SP

Sa druge strane, Eng je pobedila Panamu 6-1 u Rusiji 2018 tako da ima šanse da se i to prestigne

Bolje da je izasla ona postava koju su predvidjali da ce da pocne utakmicu, verujem da bi vise pruzili. A slazem se sa komentatorom sa Arene, sramota igraca Francuske sta priredjuju Desanu na oprostajnoj utakmici.

***e, ja sam se više trudio jutros u teretani.
Francuzi treba adekvatno da dočekaju ove blamere.

Zao mi Desana, covek u oprostaju nije zasluzio ovako nesto. Ovu stoku nadam se da ce Englezi jos da trpaju.

Hahahahaha, Rade opleo po Nemanji Matiću. Uživo na poluvremenu rekao da je najveća neznalica i mora da kaže da je lupetao celo prvo poluvreme. 🤣😅
Ne znam šta je pričao, gledao sam na areni.

To je razlika u mentalitetu, isti djavo su i Belgijanci i Holandjani.

Steta za Engleze

O Radetovoj stručnosti koja se zove "naknadna pamet" i koja se uvek pojavi kada priča o onome što se već desilo ali nikako da čujemo od njega neku stručnu analizu i pre meča - bolje da ne pričamo....

Kad prvi put bude uradio i pola od onih koje pljuje dobiće moje poštovanje ovako je za mene samo jedan mudroser željan pažnje, koji je trenutno isto što su dvorske lude bile na dvoru.

Poslednja izmena:
Da li bi igraci neke jake fudbalske reprezentacije na ovaj nacin obrukali svoju zemlju pre nekoliko decenija?
Moderni fudbaleri vise razmisljaju o svojoj statistici i novom ugovoru a manje o reprezentaciji i klubu za koji igraju.

Nisam ni na gledao prvo poluvreme na rtsu. Sta je komentarisao N. Matic? Uzasno mi je iritantan Nemanja Matic , a po obicaju prenosi skoro redovno Zvezdine utakmice

Ja prenos gledam na areni, a na prvom slušam Rada.. 😁

Izgleda da ce Digne u igru, Francuzi resili sa cuvaju rezultat 🙂

O Radetovoj stručnosti koja se zove "naknadna pamet" i koja se uvek pojavi kada priča o onome što se već desilo ali nikako da čujemo od njega neku stručnu analizu i pre meča - bolje da ne pričamo....

Kad prvi put bude uradio i pola od onih koje pljuje dobiće moje poštovanje ovako je za mene samo jedan mudroser željan pažnje, koji je trenutno isto što su dvorske lude bile na dvoru.
KAkvu karijeru je imao komentator RTSa?

Nisam ni na gledao prvo poluvreme na rtsu. Sta je komentarisao N. Matic? Uzasno mi je iritantan Nemanja Matic , a po obicaju prenosi skoro redovno Zvezdine utakmice
Razmazao ga Rade,ja doziveo transfer blama bukvalno slusajuci,voditeljka izneverovala 🙂

I Dembele, Barcola i Upamekano.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno