Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Čovek izgubio loptu pored aut linije i on lagano šeta u suprotnom pravcu, ka golu protivnika...
Rade objasnio i zanimljiviji nego prvo poluvreme 😂😂😂Rade razmaza N.Matića 🤣
Ja isključio i pustio seriju...4-0 Saka
KAkvu karijeru je imao komentator RTSa?O Radetovoj stručnosti koja se zove "naknadna pamet" i koja se uvek pojavi kada priča o onome što se već desilo ali nikako da čujemo od njega neku stručnu analizu i pre meča - bolje da ne pričamo....
Kad prvi put bude uradio i pola od onih koje pljuje dobiće moje poštovanje ovako je za mene samo jedan mudroser željan pažnje, koji je trenutno isto što su dvorske lude bile na dvoru.
Razmazao ga Rade,ja doziveo transfer blama bukvalno slusajuci,voditeljka izneverovala 🙂Nisam ni na gledao prvo poluvreme na rtsu. Sta je komentarisao N. Matic? Uzasno mi je iritantan Nemanja Matic , a po obicaju prenosi skoro redovno Zvezdine utakmice
Bolje bi bilo da Dešan u drugom poluvremenu da ubaci jos jednog golmana u igru 😉Izgleda da ce Digne u igru, Francuzi resili sa cuvaju rezultat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari