Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Ovom engleskom selektoru treba oduzeti pravo da ikad više vodi neki fudbalski tim. Čovek je povukao svih 11 igrača u peterac poslednjih 30 minuta i očekuje da kikirezi iz Argentine (koji jesu bezobrazni neograničeno ali igraju fenomenalno fudbal) neće uspeti da mu zabiju nijedan gol.

Ovom engleskom selektoru treba oduzeti pravo da ikad više vodi neki fudbalski tim. Čovek je povukao svih 11 igrača u peterac poslednjih 30 minuta i očekuje da kikirezi iz Argentine (koji jesu bezobrazni neograničeno ali igraju fenomenalno fudbal) neće uspeti da mu zabiju nijedan gol.
Ne bih da branim Tuhela, veliki deo odgovornosti je na njemu, ali ne bas sve.
Oni su dali gol u 55. minutu, njegova prva izmena je bila u 72. minutu, a bacanje karata na bunker se desilo sa sledece dve izmene 10 minuta kasnije.
Engleska se raspala i pre tih izmena, nije im sigurno on rekao da potpuno prepuste kontrolu protivniku.

Vidi se i po izjavi nakon Norveške, Tuhel daje izjavu nisam zadovoljan odnosom igrača i samom igrom, a Bellingham na to njegovo, kao velika vlažnost teški uslovi dali smo maksimum u fazonu ne znam o čemu on priča.

@shin-bojan između tog gola i prve izmene je bila pauza za nalivanje

nego, ako neko hoće čašu kao generalnu uspomenu na svetska prvenstva u ⚽

Ne bih da branim Tuhela, veliki deo odgovornosti je na njemu, ali ne bas sve.
Oni su dali gol u 55. minutu, njegova prva izmena je bila u 72. minutu, a bacanje karata na bunker se desilo sa sledece dve izmene 10 minuta kasnije.
Engleska se raspala i pre tih izmena, nije im sigurno on rekao da potpuno prepuste kontrolu protivniku.

Ma naravno, Argentina je bukvalno od 55og minuta preuzela totalnu inicijativu i stvorila par sansi pre izlaska Gordona. Onaj sut glavom koji je Pikford zaustavio po sredini gola je bio u 69om minutu, a tad su vec Englezi bili u bunilu.

Osim Yamala, ovo ostala zaliha sa ranijih SP 🙂

Lepo je Strajnić rekao da ćemo gledati potpuno drugačiju utakmicu od tog 55. minuta ali mu niko nije verovao 🙂

Mi naručili na početku SP dobili dva Sona 😒 odmah se demoralisali. Ajde jedan Son ali dva od svih igrača. Inače kvalitetna trajaće sigurno do sledećeg a možda i onog '34

Ја чекао Анрија и Роналдиња, а добили неколико Јамала и Бекама. И од тога направише коцкање, ужас...
Сос је одличан, понео један кући, и направио Биг мек пре неки дан.

Određen Vinčić i njegovi pomoćnici da sudi finale.
Kada se samo setim da je Mažić u tom momentu možda i najbolji svetski fudbalski sudija 2018. mogao da objedini finala LŠ i SP. Ali Hrvati otišli u finale i FIFA nije htela da on sudi jer dolazi iz zemlje koja se graniči sa Hrvatskom. Mislim da bi bolje sudio od sudije koji je određen tada. Čak su Hrvati valjda smatrali da bi on poštenije sudio.

Ako je @delboy rekao da ono nije faul Mesija - onda nije . Sve je editovano od strane ENG navijaca i ostalog dela sveta da se ukanali Mesi i ARG
Sada procirah pametovanja o tome , a videlo se i direktno to .
Ali ... mi se ne razumemo u to - fudbal . Mi smo svi ti koji nisu za Mesija i ARG .

taman. ovde nema zvučnije ekipe 😁

Zavij kao Bekam

9522.webp

Malo random, valjda bi trebalo biti igrači koji učestvuju na ovom svetskom al dobro..

Za mene ako može jedna čaša sa ovim gospodinom. schillaci 2.webp

Ako je @delboy rekao da ono nije faul Mesija - onda nije . Sve je editovano od strane ENG navijaca i ostalog dela sveta da se ukanali Mesi i ARG
Sada procirah pametovanja o tome , a videlo se i direktno to .
Ali ... mi se ne razumemo u to - fudbal . Mi smo svi ti koji nisu za Mesija i ARG .

Pa ako ne umes da napravis razliku izmedju dve slike onda barem procitaj sta su drugi napisali. Mene cudi da ti reagujes na tu situaciju a Engleski igraci ostali mrtvi hladni. Izgleda da ne podlezu obaveznom ocnom pregledu u za igranje u nacionalnoj selekciji.

Da usmeri tu energiju na pravu stranu pomerio bi planinu.

Po meni, Slavko Vinčić je loš izbor a njega visoko cene u uefa takmičenjima a sudio je i finale LŠ i Lige Evrope. Meni se uopšte ne sviđa kako on sudi, kad god sam gledao, favorizovao je zvučnije ekipe npr Real itd.
Slavko je 5 puta bolji od ovih sudija na svetskom, svi se obrukali kako su sudili, pa cak i Turpan koji je trebao opravda ocekivanja jednog od najboljih

Nazad
Vrh Dno