Ne bih da branim Tuhela, veliki deo odgovornosti je na njemu, ali ne bas sve.Ovom engleskom selektoru treba oduzeti pravo da ikad više vodi neki fudbalski tim. Čovek je povukao svih 11 igrača u peterac poslednjih 30 minuta i očekuje da kikirezi iz Argentine (koji jesu bezobrazni neograničeno ali igraju fenomenalno fudbal) neće uspeti da mu zabiju nijedan gol.
Ne bih da branim Tuhela, veliki deo odgovornosti je na njemu, ali ne bas sve.
Oni su dali gol u 55. minutu, njegova prva izmena je bila u 72. minutu, a bacanje karata na bunker se desilo sa sledece dve izmene 10 minuta kasnije.
Engleska se raspala i pre tih izmena, nije im sigurno on rekao da potpuno prepuste kontrolu protivniku.
@shin-bojan između tog gola i prve izmene je bila pauza za nalivanje
nego, ako neko hoće čašu kao generalnu uspomenu na svetska prvenstva u ⚽
FIFA WC - McDonalds
www.mcdonalds.rs
Za sudiju šta reći.. Ko se ne seća, to je onda kada je uhapšena TIjana Ajfon kada je splavom prelazila Drinu jer je bilo u sred COVID-a.
Pogledajte prilog 546704
Mi naručili na početku SP dobili dva Sona 😒 odmah se demoralisali. Ajde jedan Son ali dva od svih igrača. Inače kvalitetna trajaće sigurno do sledećeg a možda i onog '34@shin-bojan između tog gola i prve izmene je bila pauza za nalivanje
nego, ako neko hoće čašu kao generalnu uspomenu na svetska prvenstva u ⚽
FIFA WC - McDonalds
www.mcdonalds.rs
Čim je izašao ParAdes! 😀Lepo je Strajnić rekao da ćemo gledati potpuno drugačiju utakmicu od tog 55. minuta ali mu niko nije verovao 🙂

Ne može čovek ni da se opusti malo ...
Ako je @delboy rekao da ono nije faul Mesija - onda nije . Sve je editovano od strane ENG navijaca i ostalog dela sveta da se ukanali Mesi i ARG
Sada procirah pametovanja o tome , a videlo se i direktno to .
Ali ... mi se ne razumemo u to - fudbal . Mi smo svi ti koji nisu za Mesija i ARG .
Slavko je 5 puta bolji od ovih sudija na svetskom, svi se obrukali kako su sudili, pa cak i Turpan koji je trebao opravda ocekivanja jednog od najboljihPo meni, Slavko Vinčić je loš izbor a njega visoko cene u uefa takmičenjima a sudio je i finale LŠ i Lige Evrope. Meni se uopšte ne sviđa kako on sudi, kad god sam gledao, favorizovao je zvučnije ekipe npr Real itd.
Biće to velika prepreka s obzirom kako je Olisea stavio u džep.
Znači VARgentina dobija 1/1Za sudiju šta reći.. Ko se ne seća, to je onda kada je uhapšena TIjana Ajfon kada je splavom prelazila Drinu jer je bilo u sred COVID-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari