Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024 / 2025 / 2026)

Ne čudi, nažalost. Svakako, sve se to čuva/snima, tako da biste imali argumente za otpis kamate kada bi vam došla, a došla bi za 16 dana, jer bi se kašnjenje računalo od poslednjeg dana meseca, tj. uključen je grejs period. Ipak, koliko shvatam, sami ste juče sračunali i otplatili, tako da ste srećom izbegli tu neprijatnost, tj. potrebu za prigovorom.

Obratite pažnju da refund leže na dinarski deo računa. Ja sam te ga tražio na deviznoj partiji danima 🙂

115,91/118,84

Za kupovinu preko 5 000 € treba dogovor putem chata ili kol centra. Odobre povoljniji kurs (kao u redovnim menjačnicama) za period od 15 min, u mobilnoj aplikaciji.
hvala na odgovoru, to nije loša opcija obzirom da imaju najlošiji kurs od banaka za koje ja znam, očekivao sam da bank max ima bolji kurs u odnosu na druge yettel pakete

Izgleda da će EPS račun na klik, po običaju, ponovo kasniti☹️.
Ako stigne u ponedeljak 20. (do kad je inače rok za plaćanje) i tada plati, da li će se ostvariti popust tj. da li se računa datum uplate ili datum knjiženja (ili čega god)?

@Pera-kojot jednom su bukvalno poslali 20. posle 17:10, ja sam nedugo zatim pustio taj trajni nalog i prošao je, ali bitno je da pre kraja kliringa bude poslat, kako ne bi otišao na sutrašnji datum.

Izgleda da će EPS račun na klik, po običaju, ponovo kasniti☹️.
Ako stigne u ponedeljak 20. (do kad je inače rok za plaćanje) i tada plati, da li će se ostvariti popust tj. da li se računa datum uplate ili datum knjiženja (ili čega god)?
Znam da nije tema, ali meni EPS računi mnogo brže stižu otkad praktikujem da sam prijavljujem stanje i to odmah 1. u mesecu.

jednom su bukvalno poslali 20. posle 17:10, ja sam nedugo zatim pustio taj trajni nalog i prošao je, ali bitno je da pre kraja kliringa bude poslat, kako ne bi otišao na sutrašnji datum.
Znači mogu da čekam ponedeljak 20. pa ako ne stigne pre npr 16h da uplatim klasično. Jel kliring beše do 18h ili...?

Jeste li znali da ako postavite dnevni limit 0 RSD, blokirate trajno taj kanal potrošnje? Mora podrška da ga odblokira.

Nikada mi nije palo na pamet da to uradim, a sada se bojim da probam da bih proverio da li je to istina.

Jeste li znali da ako postavite dnevni limit 0 RSD, blokirate trajno taj kanal potrošnje? Mora podrška da ga odblokira.
Ne blokira se trajno, samo jednostavno ne mozes da koristis taj kanal.
Po meni je jednostavnija opcija da ga iskljucis/ukljucis, nego svaki put da kucas odredjene cifre.

Nazad
Vrh Dno