Šta je novo?

Servisi imaju pune ruke posla tokom vrućina jer ljudi stavljaju telefone u frižider

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
telefon-u-frizideru.webp

Servisi imaju pune ruke posla tokom vrućina jer ljudi stavljaju telefone u frižider​

Saveti sa društvenih mreža da se telefoni hlade u frižideru mogu da izazovu kondenzaciju, vlagu i ozbiljna oštećenja uređaja

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...cina-jer-ljudi-stavljaju-telefone-u-frizider/

A u Kuwait City gde su 4 meseca preko 40 stepeni jel stavljaju u frizder , englezi zbog nedelju dana oko 35 digli paniku.

Nedavno su objavili vest da znamo u koji usb port se ukljucuje tastatura.

Мени се дешава да када убацим бежичну тастатуру у usb3.0 порт, не могу да уђем у биос приликом подизања система, па сам променио у 2.0, и сад је ок.
I don't know.

Pa sad kako se uzme... jedan od saveta za uspešan jailbreak je kratko ohladiti iPad/iPhone u zamrzivaču da bi čipset obradio složene operacije 🥁

Ma nema problema, samo staviš u mikrotalasnu na minut. 👌

Ja ne krivin bench, sve je vise ljudi koji stavljaju telefone u frizider, a benc zivi od pregleda, treba privuci takve ljude.

Otudi i clanci i naslovi. ,

Ja sam jednom u žurbi da napunim baterije za VHS kameru stavio kadmijum baterije na vrlo jak punjač/starter za auto akomulatore pa pošto su se jako grejale stavio u friz. Napunile su se za sat vremena.

Ma nema problema, samo staviš u mikrotalasnu na minut. 👌

Ma to je prevaziđen metod.
Ako vam se telefon smrzne u frižideru, stavite ga 5-6 sekundi na indukcionu ploču. Uključena na max.

Posle toga servis vam više neće biti potreban.

😛

Nisu ljudi razumeli , moze telefon u frizider ali frizider mora biti no frost 😀

Opušteno možete stavljati uređaje u frižider ne zamrzivač! Ako se pregreje. Ali mora imati standard mil-st-810. Nema šanse da udje nikakva vlaga niti da se stvori kondenzacija od nagle razlike u temperaturi. Takvi uređaji su testirani za te stvari. Ja imam fire 6pro. Jeste cigla ali radi posao i ima sve neophodno što mi treba i otporan je na sve a pri tom polovan nije ni skup. Pregreva se jako jer mu je baterija 20.000mAh ikad se puni gori. Inače sa njim sam startovao i auto. Moj topao savet vam je da uzimate kineske telefone sa tim standardom i zaboravite na probleme.

Nazad
Vrh Dno