Šta je novo?

Platne kartice za Online internet placanje (FAQ u prvom postu)

@Stevcho zahtev za povezivanje kartica iz spojlera podnosiš u inbox-u e/mBankinga (pisamce u gornjem desnom uglu).

Moze li se izvaditi fizicka/virtuelna/“kakva god” platna kartica Visa/MC koju izdaje neka zemlja EU. Potrebna mi je samo za placanje. Nisam drzavljanin EU i nemam boravak u istom. Hvala za bilo kakav “info”.

Moze li se izvaditi fizicka/virtuelna/“kakva god” platna kartica Visa/MC koju izdaje neka zemlja EU. Potrebna mi je samo za placanje. Nisam drzavljanin EU i nemam boravak u istom. Hvala za bilo kakav “info”.
Samo za placanje? A za sta je drugo platna kartica? 🙂

U sustini online ne. Fizicki ti mozes (nelegalno po zakonima Srbije) otvoriti u Bugarskoj ili gde god obican racun i uzeti debitnu.
U Nemackoj ti vrvt nece dati (ne zanimaju ih takvi korisnici) ali mogu da ti otvore...

Potpitanje:
Ima li neko iskustva sa SikiraPay koji za razliku od Wise ili Revolut nerezedentima EU izdaju EU Visa/Master kartice.

Da podelim saznanja...
Za one kojima je potrebna EU kartica za online placanje tamo gde srpske kartice ne prolaze Dukascopy moze biti resenje. U pitanju je zvanična CH online banka, a račun se skroz regularno otvara iz Srbije, online i sa našim pasošem. Traže kratak video poziv da provere dokumenta...
Dobija se CH IBAN a MC virtual je 10 evra. Odrzavanje je 2chf mesecno. Postoji vise nacina uplate/dopune na racun. Ako se koristi Paysend plus prebacivanje na karticu ukupna provizija je 2%. Ako je nekome interesantno moze iskoristiti moj referal u linku Dukascopy banke.

Održavanje kartice je 2CHF, racun je besplatan
Da podelim saznanja...
Za one kojima je potrebna EU kartica za online placanje tamo gde srpske kartice ne prolaze Dukascopy moze biti resenje. U pitanju je zvanična CH online banka, a račun se skroz regularno otvara iz Srbije, online i sa našim pasošem. Traže kratak video poziv da provere dokumenta...
Dobija se CH IBAN a MC virtual je 10 evra. Odrzavanje je 2chf mesecno. Postoji vise nacina uplate/dopune na racun. Ako se koristi Paysend plus prebacivanje na karticu ukupna provizija je 2%. Ako je nekome interesantno moze iskoristiti moj referal u linku Dukascopy banke.

Hmm, ne traze boravisnu EFTA zs karticu? 🤔

Ne, ali samo Master izdaju, iako na sajtu stoji da su u ponudi još UnionPay i Visa Prepaid.

Nazad
Vrh Dno