Čista crvena karta.
A bio je i jedan udarac po licu koji je takođe iskuliran.
A ne ne Mihajloviceva izjava ide Ronaldo a Nesta i ja sami u odbrani 🙂Kako drugačije da ga zaustave, nego da ga biju 🙂
Uvek se setim čuvene izjave Marsela Desaija kada je rekao za Ronalda: "Jedini način da ga zaustavite je motkom"
I ne samo juče...Šta da objasne sve je jasno, ušao im strah u kosti. Ko želi nek premota i obrati pažnju na pogled u očima. Ne ne mislim da je Arg toliko zastrašujuća već da su Englezi juče bili obične male .....
Tu su dali gol sa igracem manjeProtiv Meksika je bila slična taktika, jeste da je igrač manje, ali opet je izvukao sve na strogu odbranu, a kako reče i Rade ima Engleska ekipu za dosta bolje. Nije ti ni loše ako već mora proći neko pa da se pobode sa Španijom bolje i Argentina. Nisam odavno ovako da nemam neku reprezentaciju za koju bi navijao, ovo što je ostalo sve od zla oca i još gore majke.
Do nedelje ćeš morati da prelomiš... 😁Ne znam zašto, navijaću za Argentinu i Španiju.
![]()
Uf probao malo da ga slušam. Priča kao mala deca kad krenu da pričaju pa im misli beže, razvuče baš. Ode mu misao u dijagonalnu formaciju. Poštovanje za sve koji su profi u svojoj sferi ali za novinara mora da bude prijatan na slušanje a ne da me mozak zaboli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari