Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Ovo je ono kada se otvara treće oko, pa ljudi vide novu perspektivu, ako ovo nije očigledan udarac onda treba dobra dioptrija😀

Sreća samo ne gleda se ništa preko VAR-a, a ni u prenosu ne možeš čestito neki replay zabosti.

To samo kad Argentina igra, za sve ostale po PS-u.

Ne znam jel se pisalo vec ovome:

Od trenutka kada su poveli, do trenutka kada su primili drugi gol, Englezi su loptu u svom posedu imali svega 12%.

Ma koliko ovo bilo impresivno (u negativnom smislu) pojavio se i podatak koji će teško biti prevaziđen na ovom nivou fudbala.

Od 66:05 do 84:42 (ok bila je tu i pauza), dakle za 18 minuta igre (3 minuta pauze) Englezi su ima 2 (slovima: DVA) uspešna dodavanja.

Pikford je uspeo da doda loptu do Stounsa, Stouns je uspeo da doda loptu do Pikforda.

Tuhel ali i cela ekipa na terenu imaju mnogo toga da objasne i sebi i navijačima…

Šta da objasne sve je jasno, ušao im strah u kosti. Ko želi nek premota i obrati pažnju na pogled u očima. Ne ne mislim da je Arg toliko zastrašujuća već da su Englezi juče bili obične male .....

Mislio je da je pametan: -sada će pri vođstvu kao kornjača da se zavuče u oklop sa timom i da sačeka 20 ak min do kraja i posle ispadne najpametniji selektor na svetu.

Protiv Meksika je bila slična taktika, jeste da je igrač manje, ali opet je izvukao sve na strogu odbranu, a kako reče i Rade ima Engleska ekipu za dosta bolje. Nije ti ni loše ako već mora proći neko pa da se pobode sa Španijom bolje i Argentina. Nisam odavno ovako da nemam neku reprezentaciju za koju bi navijao, ovo što je ostalo sve od zla oca i još gore majke.

Protiv Meksika je bila slična taktika, jeste da je igrač manje, ali opet je izvukao sve na strogu odbranu, a kako reče i Rade ima Engleska ekipu za dosta bolje. Nije ti ni loše ako već mora proći neko pa da se pobode sa Španijom bolje i Argentina. Nisam odavno ovako da nemam neku reprezentaciju za koju bi navijao, ovo što je ostalo sve od zla oca i još gore majke.
Tu su dali gol sa igracem manje

Dali su golove i to dva za 2min, to pokazuje kakav je Meksiko. Onda sa druge strane pogledaj prvih pola sata do tih golova znalo se desiti da budu u triple bloku kao da su Paragvaj pa svi budu do 40m i da je Meksiko ne znam ko. Isto tako skaču im ljudi, daju golove iz prekida, stvaraju šanse glavom, protiv čuvenih skakača Engleza. Argentina sinoć na kraju išla na taktiku kao Brazil protiv Japana samo ubacuj u 16 neko će skočiti, po meni tako su trebali igrati Francuzi protiv furije kada im nije prolazila njihova igra.

Jedino me nervira što uopšte nisu prikazali onako kompjuterski poluautomatski ofsajd kod Argentininog prvog gola, Mesi je baš bio na granici.

Mislim da je pravilo da se ne pokazuje za asistenta, povuku samo za onog što zabije gol.
Ovaj je skakutao na kontru nogu od nagažene 😀

Prilozi

Napisao je @durlancity na prethodnoj strani. Verovatno je malo iskrenuo zglob kod proklizavanja pa je zato poskocio a ne zato sto ga je Mesi nagazio. Na zalost, zivimo u vreme teorija zavera i uz sav napredak tehnike i tehnologije gubimo vreme na takve stvari.

Neka zanimljivo je tačno pokazuje dokle ide mržnja prema Argentinćanima. Više vole ljudi autobuse nego mađiju 😁

Moze neko voleti ili mrzeti Argentince ali objektivno gledano, potpuno zasluzena pobeda. Englezi, bunker, skroz pogresna taktika, Argentina, na sve ili nista i na kraju se to i isplatilo. To, te trebao je biti zuti, crveni nekome, mozemo zaboraviti jer je sudija od starta dozvolio malo grublju igru, sto uopste nije lose za sam tok meca, ali kada se sve sabere, sudija je odradio mec OK. Naravno, uvek se mogu neci zamerke ali sveukupno gledajuci zaista OK, sudjenje. Dakle, kao sto rekoh, potpuno zasluzena pobeda Argentine.

i sto.je na kraju englez luio argentinca? zna li se?

Prilozi

Ne znam zašto, navijaću za Argentinu i Španiju.

World Cup Kiss GIF
Do nedelje ćeš morati da prelomiš... 😁

Da da taj dečko je specifično antipatičan bio ke prošle.god na RTS valjda. Deluje malo i da ima neku neurozu. Robotić

Jedino tako može da bude upadljiv, da se razlikuje od ostalih... 🤪

Lik prica o nekoj romb formaciji Argentine 😀 Gledao sam ovaj podkast sa njim, bolje da nisam 😀

Lik prica o nekoj romb formaciji Argentine 😀 Gledao sam ovaj podkast sa njim, bolje da nisam 😀
Uf probao malo da ga slušam. Priča kao mala deca kad krenu da pričaju pa im misli beže, razvuče baš. Ode mu misao u dijagonalnu formaciju. Poštovanje za sve koji su profi u svojoj sferi ali za novinara mora da bude prijatan na slušanje a ne da me mozak zaboli.

Meni je od svega najporazavajuce sto sa takvim igracima ti spadnes na to da poslednjih 10 minuta gadjas Dena Burna i to ti je jedini plan B.
Ali znalo se jos od kada je Tuhel izbacio spisak da je selekcija igraca bila upitna.

Nazad
Vrh Dno