47kg spoljašnja! 😍Daikin je kod nas preskup, ulazni model je oko 1000 eura
Ovo je ozbiljna klima, mnogo ozbiljnija od mog Mitsubishija LN 35
Pa evo meni lutke i zamene za EnPro. 😀Ako mislis na Daikin kombinaciju FTXM42A/RXM42N ---> 140k (1200€)
Imas vec MHI 35ZSX ---> uskoro treba da izadje MHI ZT serija 😉Pa evo meni lutke i zamene za EnPro. 😀
Kako male stvari cine zivot lepsim. 😀Imas vec MHI 35ZSX ---> uskoro treba da izadje MHI ZT serija 😉
Cepnes odmah ZTX 😀
Nominal heating capacity (Min~Max) kW 4.3 (0.9~8.0)
Grejac tacne, a spoljasna 45kg
ili ZT-WF
More ništa to, samo "krmad" 👇Kako male stvari cine zivot lepsim. 😀
😎😁spoljasna 45kg
Ljustim zidove u jednoj sobi, mokar sam kao mish, napolju 43c. ZSX radi u susednoj sobi, ja budala drzim ta vrata zatvorenim. Radoznalosti radi, otvorim sve prostorije sirom, dva sprata, hodnike. Pustim je na maksimum. Za pola sata je cela kuca, neke uvezane dve etaze, dzaba kvadratima da merim kad je kubika daleko vise, temperirala na taman za rad. Prijatno za sorc i majicu, da se ne znojis, ne crkavas... Koristio sam je i za isusivanje vlage pri armiranju zidova, krecenju... Sem lopate i kiksa sa turbinom sjajna masina.More ništa to, samo "krmad" 👇
😎😁
Ovo vredi paraAko mislis na Daikin kombinaciju FTXM42A/RXM42N ---> 140k (1200€)
Није због тога, већ што се користи само за грејање. У сваком случају није исправна монтажа, за такву монтажу су предвиђени парапетни модели.Ako ti je slika iz nordijske zemlje, nije ni cudo - njima prozori idu do plafona pa gore nema mesta.
Za 1300€ imas ulazni model!Zelja je neka 18-ka, mozda neka MHI model?
Oko 1300e gore-dole je sto bi mogli da odvojimo.
Bilo koji savet je dobrodosao! 😀
Nije mi hitno, ne mora MHI, oni mi zapali za oko. Može i neka druga Marka, model da je dobar.Za 1300€ imas ulazni model!
SRK50ZSP-W ---> 130-140k
SRK50ZS-WF ---> 180-200k
SRK50ZSX-WF ---> 220-250k
Mozes i da ispratis temu za MHI 😉
https://forum.benchmark.rs/threads/mitsubishi-heavy-industries-klime.479811/
Ako ti nije bas toliko hitno i bas gledas MHI onda bi iskreno cekao dok izadje kod nas nova Serija ZT! U bugarskoj ima je vec u ponudi!
Ima npr. Daikin frankenstajn-kombinacija FTXM42A/RXM42N ---> 140k (1200€)Nije mi hitno, ne mora MHI, oni mi zapali za oko. Može i neka druga Marka, model da je dobar.
Skripala.
Zamenili biksnu u aprilu i sada opet dosli i zamenili motor turbine, ujedno i oprali klimu.
Pranje klime 7500din.
Na netu pise 100-240€ i sigurno +10k za ruku 🙂A da nema garancije baš se pitam koja bi bila $ 🙂
Skripala.
Zamenili biksnu u aprilu i sada opet dosli i zamenili motor turbine, ujedno i oprali klimu.
Pranje klime 7500din.
Cisto da se osvrnem sa epilogom ove price, mozda ce nekom znaciti...Pisao sam ranije da sam je kupio u julu prosle godine gde se pojavilo neko caktanje i bukvalno kao da sam imao dizel motor okacen na zidu. Reklamirao, cimao se malo sa SS od decembra i na kraju dosli i zamenili je u martu. Evo nije proslo ni 2 meseca i tu novu koju sa stavili je pocela da se cuje isto, sa tim da ova nova uz taj zvuk stvara i neki cudan miris koji bih opisao kao neki miris magacina ili miris neceg novog koji i nakon 2 meseca nije nestao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari