NevisStarShine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.08.2014
- Poena
- 365
Klop Nemačku, Gvardiola Italiju, Zidan Francusku.. Fali samo Murinjo da preuzme Englesku 🙂
Dobro, da ne ulazimo sad u to koga su gazile trećerazredne ekipe, kakve su ekipe koje su gazile Zvezdu i o rezultatima naših ekipa u Evropi jer ćemo otići previše u off a nije za ovu temu...E al ti primer. Zar nije bio period 2-3 godine da nije sviran penal protiv Zvezde? A u Evropi ih svakako pregazi i trećerazredna ekipa.
To ono iz 2012? Pa pogledaj ko je igrao za Zvezdu a ko za tadašnji Bordo, koji je sada u četvrtoj ligi.Dobro, da ne ulazimo sad u to koga su gazile trećerazredne ekipe, kakve su ekipe koje su gazile Zvezdu i o rezultatima naših ekipa u Evropi jer ćemo otići previše u off a nije za ovu temu...
Mislio sam na penal protiv Bordoa u nadoknadi vremena recimo...
"imaju brutalan possession", al je ovaj gen Z objasnio utakmicu, svaka mu čast lolNadjoh jedan komentar na FB, covek lepo objasnio utakmicu, apolutno se slazem sa ovim sto je napisao
Pogledajte prilog 546458
Pa kad tacno osmorica igraju za barcelonuOdlican komentar sa neta
Spain play football like they all play with each other at club level. Brilliant football
🎯
Bukvalno su izgledali kao klupski tim
Сјајно, тај сам утисак и ја имао!do poslednjeg minuta su igrali kao da je 0:0 svaka cast
Mogu ja da budem treći misici sveta, ne bunim se.Ja iskreno te utešne utakmice i ne računam, ko još želi da bude treći u nečemu 🙂
To ono iz 2012? Pa pogledaj ko je igrao za Zvezdu a ko za tadašnji Bordo, koji je sada u četvrtoj ligi.
"imaju brutalan possession", al je ovaj gen Z objasnio utakmicu, svaka mu čast lol
Murinjo uzima Portugal i sa Ronaldom ide na last dance 2030 do krajaFali samo Murinjo da preuzme Englesku
Treće mesto pripada pobedniku jer moraš da pobediš da bi bio treći 😂Ja iskreno te utešne utakmice i ne računam, ko još želi da bude treći u nečemu 🙂
Ja se samo nadam da Argentina izgubiStvarno nisam pametan za sutra, nadam se goleadi pa neka bolji pobedi.
Pa kaže se posed, čak je i kraća reč, imam ja sestrića, napadače zovu strajker (striker) cirkus a inače to gledanje poseda je odavno prevaziđeno, nije 2010. godina pa da to bude zanimljivo.Šta je loše napisao, prvo poluvreme su ih zgazili posedom, 57% prema 43%. Jednostavno videla se klasa veceras, a Spanija je poslednjih 15ak godina postala nocna mora za Francusku.
Vise sam figurativno napisao, ionako je utakmica za trece mesto nebitna.
Sutra nadam se 1-0 za Englesku, nikako goleada tipa 5-3 za Englesku ali Mesi da 3 gola, pošto ima utakmicu i za 3 mesto a onda dok Mbape ne obori rekord slušamo kako je Mesi najbolji igrač svetskih prvenstava ikada.Stvarno nisam pametan za sutra, nadam se goleadi pa neka bolji pobedi.
Pa da, reprezentacijama kao sto su Hrvatska, Maroko, Belgija mozda nesto znaci ali Francuskoj koja je zelela titulu slaba uteha.Ja iskreno te utešne utakmice i ne računam, ko još želi da bude treći u nečemu 🙂
Nema te da cestitas spancima, sta je ovo 🙂Po cemu su bolje usli u utakmicu?
Izgleda da kod Francuza koncetracija pada posle 28 dana (4 nedelje - ciklus)
- Francuska – Senegal 3:1 (16. jun)
- Francuska – Irak 3:0 (22. jun)
- Norveška – Francuska 1:4 (26. jun)
- Francuska – Švedska 3:0 (30. jun)
- Paragvaj – Francuska 0:1 (4. jul)
- Francuska – Maroko 2:0 (9. jul)
- Francuska – Španija 0:2 (večeras)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari