Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Epilog, dobio sam 50% nisu dali više, to prvih 6 meseci 450, 18 meseci 2450 - 5xl
Juče su nudili 30% pre zahteva za prenos

Meni nude jos uvek bez prenosa 5xl 6 meseci po 560 i ostatak 2900 mesecno. Cekam posle 18.7 da podnesem zahtev za prelaz. Za M i L nude bedne neke popuste trenutno.

Pošto sada imam 5XL paket (koji ima "neograničen" internet), da li bi mogao da uzmem esim adapter i 4g ruter wifi + lan portovima i odnesem ga kod brata u stan u drugi deo grada i spojim ga sa android boxom za povremeno gledanje move i koristim security kameru, dok telefon koristim svuda po gradu kao i do sada što radim, sada ako bi to bilo moguće otkazao bih u tom stanu box 3 paket, a verovatno bi razmišljao da otkažem i sbb za kod mene i koristio drugi 4g ruter sa još jednom esim adapter karticom i ostvario uštedu, ovo je sada teoretsko pitanje.

Koliko vidim,Mts ti dozvoljava sav raspolozivi internet da koristis na svim uredjajima,za razliku od pilicara iz A1,gde je ograniceno na 2GB.

I mene ta kombinacija zanima. Neko kaze moze neko kaze ne, kao zbog imei broja te esim ne mogu u modem da idu. Navodno moze sim da ide u modem ali na esim nema sms-ova pa kome ne trebaju moze tako. Da li je tacno ne znam valjda ce se neko javiti ko koristi tu kombinaciju.

Sms dobijas samo na telefon,toliko znam.

I mene ta kombinacija zanima. Neko kaze moze neko kaze ne, kao zbog imei broja te esim ne mogu u modem da idu. Navodno moze sim da ide u modem ali na esim nema sms-ova pa kome ne trebaju moze tako. Da li je tacno ne znam valjda ce se neko javiti ko koristi tu kombinaciju.

Sim karticu sam probao pre par meseci dok sam bio na soko lite i radilo je, brzina je bila oko 10-40 mbita, valjda zbog pokrivenosti, speedtest na telefonu mi ne daje ponekad veće rezultate, esim na xiaomi tabletu sam probao ali imao neki problem da se prvih 10tak minuta stalno konektovao / diskonektovao, zato sam i razmišljao o esim adapteru na sim (9esim v0 / v3)

Istekao mi je postpaid ugovor u mts-u, podneo sam zahtev za prenos broja preko agenta u A1 postpaid (on mi je dao 40% na celu ugovornu obavezu u A1 što mi je bilo ok i da me puste iz mts-a) ali su me zvali i ponudili da me zadrže sa 70% na 5icu S što je stvarno top paket i cena za moje potrebe.

@rdragan79
@DGoran
@gortod
Ja od pocetka januara koristim tu varijantu. Obicna sim kartica mi je u 4g telefonu koji sluzi kao ruter kad treba. Nisam zeleo da bacam pare na rutere kad je dovoljan i telefon koji bolje daje signal od nekih rutera.
A na drugom telefonu aktivirao multisim , treci slot jos nisam.
Prvi uredjaj moze da bude na sim kartici i da bude 3G,4G ili 5G telefon , aposolutno nebitno, druga dva uredjaja moaraju da podrzavaju volte i esim da usluga moze raditi.
Samo na prvom broju stizu sms poruke. Nema ogranicenja za trosenje neta na drugom i trecem uredjaju za sada.
Kome sada treba da koristi odlicna usluga dok je jednog dana ne ogranice. 😀

Pošto sada imam 5XL paket (koji ima "neograničen" internet), da li bi mogao da uzmem esim adapter i 4g ruter wifi + lan portovima i odnesem ga kod brata u stan u drugi deo grada i spojim ga sa android boxom za povremeno gledanje move i koristim security kameru, dok telefon koristim svuda po gradu kao i do sada što radim, sada ako bi to bilo moguće otkazao bih u tom stanu box 3 paket, a verovatno bi razmišljao da otkažem i sbb za kod mene i koristio drugi 4g ruter sa još jednom esim adapter karticom i ostvario uštedu, ovo je sada teoretsko pitanje.
Prekjuče sam aktivirao uslugu "jedan za sve" (MultiSIM, tarifa Soko max) I aktivirao eSIM koji koristim u 4G ruteru da bi mogao da gledam Iris TV i Move TV preko android Smart boxa u vikendici . Ruter sam povezao LAN kablom sa boxom .

ESIM radi kao singerica . Brzina neta preko 4G rutera je u proseku oko 40 mb/s.

Zovagolo eSIM ...

Kada se prelazi u mts iz yettela ima li šanse da se dobije neki popust?Ne kupuje se telefon.Broj je 10 godina u Yettelu ali zbog lošeg signala na poslu moranje je da se pređe u mts.

Kada se prelazi u mts iz yettela ima li šanse da se dobije neki popust?Ne kupuje se telefon.Broj je 10 godina u Yettelu ali zbog lošeg signala na poslu moranje je da se pređe u mts.
Mts nista ne daje spec sem zvanicne sa sajta, a yettel je skoro ponudio 12 mes 1 din 12 mes 50% clanu foruma koji je podneo u mts zahtev za prenos.

Sutra mi ističe ugovor u mts-u pa ću probati da odem u A1 poslovnicu i da podnesem zahtev za prelazak na Neo10. Kapiram da bi do kraja dana mts trebao da se javi.

Snaji je isticao ugovor krajem meseca za 5icu L, ali pošto neće biti u zemlji u tom periodu, ona je podnela zahtev za raskid UO. Sutradan je podnela zahtev za prelazak u Yettel na pripejd, sa ciljem da dobije kasnije mogućnost da pređe na Yettel 100 za 50%. Danas su je zvali i ponudili 5icu S 3 meseca za 450 dinara i 21 mesec za oko 2000 što je i prihvatila.

Pitala mejlom za prebacivanje na višu tarifu u toku ugovora sa benefitom 50%, kažu nema problema, čak su mi na moj zahtev dali i tačnu cifru koliko bi paket koštao kad pređem.
Tako da sve top 🙂 dok ne stigne prvi račun 💀

Neo10 dobio za 1400 dinara na sve godine uz vaučer. E sad ostaje videti šta će MTS da ponudi.

Pitala mejlom za prebacivanje na višu tarifu u toku ugovora sa benefitom 50%, kažu nema problema, čak su mi na moj zahtev dali i tačnu cifru koliko bi paket koštao kad pređem.
Tako da sve top 🙂 dok ne stigne prvi račun 💀
Nama na cetu rekli ako predjemo na visu tarifu gubimo popust i nastavljamo plaćanje kao na sajtu cenu

Nama na cetu rekli ako predjemo na visu tarifu gubimo popust i nastavljamo plaćanje kao na sajtu cenu
Ti verujes neznalicama? Pise ti u ugovoru, na sajtu i aplikaciji da mozes. Vise puta bilo ovde reci o tome da moze. Ljudi to rade godinama ja sam medju njima. Sta su oni meni rekli da sve ne moze samo ne nasmejem i kazem samo vi uradite tako kazem. 😀

• Like
Reagovanja: fiy
Mene bez bilo kakvog obaveštenja 09.07. prebacili sa Omorike S na kojoj je istekla UO na 5icu S. Ne bih ni provalio da nisam ušao u aplikaciju. U porudžbinama videh kada su promenili.

Mi imamo reklamacije svakih sedam dana i sve opravdane
***, odavno funkcionišu po sistemu APP. Dešavalo mi se da "deca aktiviraju" pakete na Irisu (a u kući ja i mačka), da pri potpisivanju novog ugovora stignu debeli penali za raskid prethodnog uz "sugestiju" da potpišem novi kako bih izbegla plaćanje (a ja bukvalno prešla iz ugovora u ugovor) i još par wtf momenata. Na kraju sam od boxa 4 + par brojeva spala na jednu mobilnu liniju i iskreno spasila sam se. Ovo sad je eksperiment koji mi ne treba previše u životu, ali ajde, YOLO 😀

Da li Apollon vazi tokom cele ugovorne obaveze i za 5ica S koji je potpisan u Februaru ove godine? Koliko se secam tad je bilo nekoliko meseci, a sad vidim da za taj paket vazi za celu UO.

Ja promenio u aplikaciji tarifu.
Sa koje tarife na koju? Na L tarifi sam i za promenu na XL mi izbacuje 6500 sto bi bilo 3250 sa 50% koliko sam dobio tokom UO. Ne znam zasto mi izbacuje 6500 kad je XL 4500 na njihovoj stranici.

Prilozi

• Screenshot_20260715_141809_rs_mts_MainActivity.webp
    Screenshot_20260715_141809_rs_mts_MainActivity.webp
    24.7 KB · Pregleda: 19
Nazad
Vrh Dno