Ove popuste iskljucivo daju na tarife bez telefona.Dal bi moglo uz to i tri stara uređaja, reciklaza
I mene ta kombinacija zanima. Neko kaze moze neko kaze ne, kao zbog imei broja te esim ne mogu u modem da idu. Navodno moze sim da ide u modem ali na esim nema sms-ova pa kome ne trebaju moze tako. Da li je tacno ne znam valjda ce se neko javiti ko koristi tu kombinaciju.
Prekjuče sam aktivirao uslugu "jedan za sve" (MultiSIM, tarifa Soko max) I aktivirao eSIM koji koristim u 4G ruteru da bi mogao da gledam Iris TV i Move TV preko android Smart boxa u vikendici . Ruter sam povezao LAN kablom sa boxom .Pošto sada imam 5XL paket (koji ima "neograničen" internet), da li bi mogao da uzmem esim adapter i 4g ruter wifi + lan portovima i odnesem ga kod brata u stan u drugi deo grada i spojim ga sa android boxom za povremeno gledanje move i koristim security kameru, dok telefon koristim svuda po gradu kao i do sada što radim, sada ako bi to bilo moguće otkazao bih u tom stanu box 3 paket, a verovatno bi razmišljao da otkažem i sbb za kod mene i koristio drugi 4g ruter sa još jednom esim adapter karticom i ostvario uštedu, ovo je sada teoretsko pitanje.
Mts nista ne daje spec sem zvanicne sa sajta, a yettel je skoro ponudio 12 mes 1 din 12 mes 50% clanu foruma koji je podneo u mts zahtev za prenos.Kada se prelazi u mts iz yettela ima li šanse da se dobije neki popust?Ne kupuje se telefon.Broj je 10 godina u Yettelu ali zbog lošeg signala na poslu moranje je da se pređe u mts.
Moja greška, 1450 je umesto 2000@Ricnik
Zašto je prihvatila 5icu s za 2000 dinara? To je preskupo!
Nama na cetu rekli ako predjemo na visu tarifu gubimo popust i nastavljamo plaćanje kao na sajtu cenuPitala mejlom za prebacivanje na višu tarifu u toku ugovora sa benefitom 50%, kažu nema problema, čak su mi na moj zahtev dali i tačnu cifru koliko bi paket koštao kad pređem.
Tako da sve top 🙂 dok ne stigne prvi račun 💀
Ti verujes neznalicama? Pise ti u ugovoru, na sajtu i aplikaciji da mozes. Vise puta bilo ovde reci o tome da moze. Ljudi to rade godinama ja sam medju njima. Sta su oni meni rekli da sve ne moze samo ne nasmejem i kazem samo vi uradite tako kazem. 😀Nama na cetu rekli ako predjemo na visu tarifu gubimo popust i nastavljamo plaćanje kao na sajtu cenu
MTS: 1000 dinara 21 mesec, a prva tri 300 i nesto dinara.Neo10 dobio za 1400 dinara na sve godine uz vaučer. E sad ostaje videti šta će MTS da ponudi.
Koji paket?MTS: 1000 dinara 21 mesec, a prva tri 300 i nesto dinara.
Zato sam pitala mejlom i dobila odgovor napismeno, a nisu mi strane reklamacije kad je reč o mts-u 😛Nama na cetu rekli ako predjemo na visu tarifu gubimo popust i nastavljamo plaćanje kao na sajtu cenu
Mi imamo reklamacije svakih sedam dana i sve opravdaneZato sam pitala mejlom i dobila odgovor napismeno, a nisu mi strane reklamacije kad je reč o mts-u 😛
***, odavno funkcionišu po sistemu APP. Dešavalo mi se da "deca aktiviraju" pakete na Irisu (a u kući ja i mačka), da pri potpisivanju novog ugovora stignu debeli penali za raskid prethodnog uz "sugestiju" da potpišem novi kako bih izbegla plaćanje (a ja bukvalno prešla iz ugovora u ugovor) i još par wtf momenata. Na kraju sam od boxa 4 + par brojeva spala na jednu mobilnu liniju i iskreno spasila sam se. Ovo sad je eksperiment koji mi ne treba previše u životu, ali ajde, YOLO 😀Mi imamo reklamacije svakih sedam dana i sve opravdane
Sa koje tarife na koju? Na L tarifi sam i za promenu na XL mi izbacuje 6500 sto bi bilo 3250 sa 50% koliko sam dobio tokom UO. Ne znam zasto mi izbacuje 6500 kad je XL 4500 na njihovoj stranici.Ja promenio u aplikaciji tarifu.
Važi app za celu UO.Da li Apollon vazi tokom cele ugovorne obaveze i za 5ica S koji je potpisan u Februaru ove godine? Koliko se secam tad je bilo nekoliko meseci, a sad vidim da za taj paket vazi za celu UO.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari