marivoje
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.12.2016
- Poena
- 205
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 9 5900X + Phanteks PH14
- Matična ploča
- Msi Tomahawk B450
- RAM
- 4X8 GB Corsair Vengeance
- GPU
- RX 9070 16GB Asus Prime OC
- Storage
- 256GB M.2 Samsung + 1 TB SSD Samsung
- Zvuk
- Edifier R2000DB + Lucya DAC + Qed Profile 1
- PSU
- Corsair RM850X White
- Kućište
- NZXT Source 530
- Monitor
- LG 34GN850
- Miš & tastatura
- Logitech MX Keys S + MX Master 3S
- Laptop
- MacBook Air M2
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14 White - 512GB
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
@srkist Svi ti sateliti su spojeni na Denon S650H, to je u stvari Wharfedale DX-2 5.1 Cinema Set. Taj paket radi nezavisno od stereo sistema, Q Acoustic služe samo za muziku sa ostatkom gore pomenute elektronike. Ali je sticajem okolnosti sve na "gomili".
3030C ne zvuče bolje od Q350, u istoj su klasi, nego sam dugo koristio Q350, malo su me i smorili, a 3030C su trenutno na baš lepoj akciji u Playeru, za manje od 50e doplate je ispalo super osveženje. Q350 su malo detaljniji i trodimenzionalniji, povremeno umeju umoriti sluh u zavisnosti od uparivanja, dok su 3030C malo topliji, kontrolisaniji i nikako ne zamaraju sluh, takođe i veće zvuče nego Q350, nisam osetio nedostatak dinamike ili detalja, samo je prezentovana na "mekši" način. Tako da je to bila više promena karaktera nego nadogradnja. Vizuelno, barem meni, dosta lepše izgledaju, i sama kutija je dosta bolje konstruisana nego Q350, kao da je Kef u toj seriji sav budžet spucao na drajver a ostalo ko j... Dok je ovde drugačija priča.
Jedina stvar koju dele i stereo i 5.1 sistem je SUB.
3030C ne zvuče bolje od Q350, u istoj su klasi, nego sam dugo koristio Q350, malo su me i smorili, a 3030C su trenutno na baš lepoj akciji u Playeru, za manje od 50e doplate je ispalo super osveženje. Q350 su malo detaljniji i trodimenzionalniji, povremeno umeju umoriti sluh u zavisnosti od uparivanja, dok su 3030C malo topliji, kontrolisaniji i nikako ne zamaraju sluh, takođe i veće zvuče nego Q350, nisam osetio nedostatak dinamike ili detalja, samo je prezentovana na "mekši" način. Tako da je to bila više promena karaktera nego nadogradnja. Vizuelno, barem meni, dosta lepše izgledaju, i sama kutija je dosta bolje konstruisana nego Q350, kao da je Kef u toj seriji sav budžet spucao na drajver a ostalo ko j... Dok je ovde drugačija priča.
Jedina stvar koju dele i stereo i 5.1 sistem je SUB.