Stoji mi info o kartičnoj potrošnji na početnoj strani. Nisam primetio da su nešto naplatili, mada sam ja prešao na MAX početkom jula, bar tako mislim.
Aha, pominjao si da je bio ponedeljak, pa sam zaključio da je bio 29. jun, ali možda sam nešto pogrešno shvatio. Hvala svakako, čekamo onda šta će reći drugi. Zgodno bi bilo da ni postpejd korisnicima to ne stoji, jer ne samo što im ne treba, nego bi to usput bio i dobar pokazatelj da je prijava bila uspešna, tj. da banka ne planira da naplati održavanje.
Jedino ako nisu u međuvremenu izmenili ili je to nešto što je svojstveno samo određenim segmentacijama korisnika.
Hmmm, zanimljivo stvarno, mada mi najviše vuče na bag. Primaocima zarade to u opštem slučaju nikad nije ni stajalo. Sećam se kad su to uveli, ja sam javio, pa su prvi odgovori na to stigli od nekoliko njih koji primaju platu, sa komentarom da ne znaju o čemu je reč. Onda sam kačio snimke ekrana da im demonstriram, hahah.
do sad sam samo dobijao ponude za kredit i dozvoljeni minus.
Možda su konačno shvatili da ne želiš skuplje proizvode, pa ti sad nude isplativiji. Pokušaj pronalaska logike u njihovoj kreditnoj politici... 😆
A ukinuli su osiguranje uz kreditnu...
A možda su delom i zbog ovoga odlučili da budu darežljiviji. Svakako, okej je to što ti nude, možeš i da je ne koristiš, pa da posluži za hitne slučajeve ili da prosto sačekaš da ti pošalju neku keš-bek akciju, jer će ih sigurno biti. Umeju tako dogoročno da se isplate proizvodi koji se ne koriste, a kad su već besplatni, što da ne. Lako bi je i otkazao ako baš zatreba.
Edit: kad kažem hitan slučaj, ne mora da bude u smislu da trošiš novac koji nemaš. Može i nešto banalnije, tipa meni se desilo da nemam dovoljno novca na tekućem računu za neku veću kupovinu, a aplikacija u tom trenutku nije radila, kako bih mogao da prebacim sa štednje po viđenju. Tu bi me kreditna spasila, umesto što se sad oslanjam na druge banke i gotovinu.