Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Kakvi su “ludaci” ovi Paragvajci. Namazani i prljavi, počinju da mi budu simpatični jer su uspeli da unervoze Francuze.

Neminovno je da ce im FRA dati dva ili tri gola do kraja.

Ali neverovatno koliko su Paragvajci (kao uostalom i svi Južnoamerikanci) prljavi igrači skloni sitnim provokacijama i onim podmuklim udarcima koje niko ne vidi (ili bar ne uživo}.

Kada igraju evropske i južnoameričke ekipe ne mogu da sude sudije da za dva kontinenta i onda uglavnom dođemo do toga da je reč o nekim fudbalskim analfabetama bez iskustva kada je reč o suđenju.

Preslikana utakmica kao iz 1998 kada su Francuzi i osvojili na kraju, mislim da je ista i faza takmičenjima bila, patnja do produzetaka, a onda L.Blanc kao stoper presudio Paragvajcima, tada je bilo ono pravilo zlatnog gola.

Kakva bunkercina Paragvaja, a ovaj mec za Francuze moze da resi jedino neka majstorija tipa da udje Cherki i da izmisli gol levicom, Dembele za sad nula obicna kao i cela FR

Povukli se svi u odbranu. Mogu da vuku Francuze do penala a onda šta Bog da, jer ih očigledno ne mogu dobiti na golove.

Парагвајци овако играју од '98, колико знам.
Тврдо, "прљаво" и чекање пенала у нокаут фази.
Али опет их занимљиво некако гледати. 😀
И треба знати овако се и бранити.

Anti-talenti Paragvajski, neću da psujem, imali su dva šuta na gol, i što je najgore mogu imati još dva ali jedan pogoditi, ili još gore da prođu penale.
A Francuzi u ovom meču deluju tako mlitavo u odnosu na prošle...

Kakva kontra, zamalo gol.
Ako ne daju gol do odmora bice zeznuto do kraja, postaju nervozni.

Francuzima najbolje da ganjaju neki prekid, pa da ih na skok uzmu.

Malopre ne svira čist faul nad Dueom sad isto i to za penal!

Edit: Evo na asistenciju VAR ali da li je moguće da sudija dvaput ne vidi identičan start.

Sad ce ovi da se otvore, napucace ce im fra jos 2 kom do kraja. Pod uslovom da daju iz penala...

Mikelanđelo pusti Leonarda da izvodi.

SAD SE BRANITE!!!

Kylian Mbappe Sport GIF by Equipe de France de Football

Što bi rekao sekač, koranjačeee, moraće Bibopa i Rokstedija da ubace Paragvajci.

Prilozi

• CgAGVmZ0_4qAerj3AAHg9Xmg6JU581.jpg.webp
    CgAGVmZ0_4qAerj3AAHg9Xmg6JU581.jpg.webp
    17.8 KB · Pregleda: 28
Ala su navalili na Mbapčeta. Rešili da ga ukanale, da dobije crveni. Ali, ne da se Mbapče 😂

Kako su im prodali foru, uzme Dembele loptu kao da izvodi penal, na njega se ovi skupe, istresu, galame, na kraju da loptu Mbappeu. Mislim da je tako PSG uradio na jednoj utakmici LŠ.

Paragvajci ubedljivo najprljavija ekipa na prvenstvu - ne mogu mi sa ovim ponašanjem biti simpatični pa makar došli do finala preko svih ovih favorita ispred njih.
Ovde su dali malo gasa,velika većina njih igra za 3k eur mesečno u Paragvaju, Mbape sam zaradi preko više od svih njih zajedno x100, tako da izbija to seljačko iz njih. Ja sam uvek voleo te mangupe kao Simeone, Fernando Couto ali ovi su obični divljaci.

Modernom fudbalu fali malo muskosti - sudija treba da dozvoli duele, jaku borbu ali kao sto @NevisStarShine kaze ovo su divljaci

Sudija je dao 0 zutih i 0 crvenih paragvajskim igracima...dva zuta kartona na mecu imaju francuzi 😂😂

Nazad
Vrh Dno