Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

gleda li neko ovu tekmu? ja malo bacim pogled, vidim da uglavnom domaćini napadaju

to, Maroko!

Prvo poluvreme.... Mozda najgluplje bacenih 45 minuta u životu, bar da sam otišao da operem kola...
Drugo počelo zivlje, ovi ga umuvase, nadam se can da izjednači...

Ja izašao da zalijem taman nešto korisno odradio i evo sad gola.

Најјаче је као домаћин си светског првенства, а не играш кући. 😐

Докле више то лежање код живог зида.

ovaj golman neće biti u stanju da brani u sledećem eliminacionom krugu

Kakve veze ima sad Afrički kup? Dobili utakmicu za zelenim stolom.

Trenuno je svetsko, Afrički kup je prošlost.

3:0!

Da li je Maroko toliko dobar ili Kanada toliko loša?

Suspicious Futurama GIF

da stavimo na jedno mesto sve parove 1/8 finala:

1000017265.webp 1000017266.webp

deluje mi da dalje sigurno prolaze Brazil i Francuska, verovatno i Argentina

Francuska-Paragvaj verovatno će biti odložena ili prekinuta, sprema se nevreme u Fili.

Kakve veze ima sad Afrički kup? Dobili utakmicu za zelenim stolom.

Trenuno je svetsko, Afrički kup je prošlost.

3:0!
OK, da preformulišem Nikolinu rečenicu - Gade mi se sada, na ovom WC zbog onog jajarenja na Afričkom kupi i gadiće mi se na svakom sledećem takmičenju.

Pritom ne kritikujem nikog ko ih gotivi i kome to što su uradili ni malo ne smeta, poput tebe, već samo iznosim svoje lično mišljenje i osećanje ka njima.

Igraju opasno, imaju dobru ekipu nema sta, ali ono sta su radili je bruka i sramota. Tu cak ne moze ni da se kaze radili sve da bi dosli do cilja. Dzabe im sve, moglo je da prodje i deset godina do sad obraz kaljav ostaje.

To se ne radi. Pritom su bili ORGANIZATORI turnira.

I izveli su u nadoknadi vremena penal u kom su mogli da stave tačku na sve.
I imali su čitav produžetak da reše meč.
I imali su mogućnost pre nastavka a svakako pre kraja meča da se pobune i na kraju krajeva da traže da se meč registruje za zelenim stolom za njih jer je protivnik napustio teren!
Ali neeeee, tek kada su propustili sve mogućnosti i kada se meč završio nepovoljno po njih onda su qrvanjski pristupili planu B I zatražili trofej za zelenim stolom koji su realno, uz sve šta se dešavalo pošteno izgubili za 120+ minuta igre.

I da se razumemo, uopšte me nije briga za to što je sa druge strane bio Senegal, apsolutno isto bih i njihovom postupku po završetku meča mislio i da je bio Kongo,Alžir, JAR, Bocvana ili bilo ko drugi.

Btw što se tiče prikazanog na prvenstvu - svaka čast, to je nešto drugo.

Francuska se bas muci sa Paragvajem... Ne budu li uskoro dali gol, uhvatice ih nervoza. Vec su poceli sve cesce nesto da gestikuliraju.

Nazad
Vrh Dno