Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 865
Evo ga još jedan 😂
Pa nismo se nadali od tebe 😄Ja sam mu dao dvojku jer ne vredi više, a dezurni pametnjaković sada objašnjava da sam to uradio da budem kontra. Znači, ja sam kritičar filma, a on kritičar kritičara. 😁
Delim isto misljenje, samo bih ocenu stavio na 5.8/10 jer su se trudili atmosferom da naprave nesto, a na kraju je ispalo ipak jedno veliko nista.Obsession - jedan od najdosadnijih filmova koje sam ikada gledao. Razvucen do bola a bas nista se ne desava. Ocena 2.
Pa da, isto tako bih voleo da neko konkretno napise sta je to dobro u filmu. Na primer meni je film smrtno dosadan, nekome, kome se film svideo, sigurno nije dosadan...Pa mora da objašnjava kad su ga odmah prozvali “da nema pojma”.
I to je to?! Cool. Nego, zasto, na prvom mestu onaj sto je pokusao da se podsmeva, pa i vi koji ste to prihvatili, ne procitate moj post - spojler, i demantujete me. Isto tako, redom... Scenario, rezija, gluma...Meniapsolutno najjači utisak kad Nikki dodje k sebi. Sam pakao u kojem je bila dobar deo filma zarobljena u sopstvenom telu. Nešto kao jako loš trip a esid ne popušta a ne znaš da te jedna milka spašava 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari