Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Jel kupovao neko neki gigabitni USB to LAN adapter, da radi bez problema na svakodnevnoj bazi? Pokusao sam pretragu, ali pretraga na ovom forumu je kriminalno losa.

Jel kupovao neko neki gigabitni USB to LAN adapter, da radi bez problema na svakodnevnoj bazi? Pokusao sam pretragu, ali pretraga na ovom forumu je kriminalno losa.
Ako dolazi u obzir i i 2,5Gbps, pogledaj ovaj preko novčića i kupona:
Uz $1 dolara popusta na $11 kupon prodavnice i novčiće, USB-C varijanta košta $3,45

I just found this on AliExpress:
2500Mbps Wired Network Card Adapter USB Type-C to RJ45 Adapter 2.5G USB 3.0 Wired Network Converter HUB For Laptop Win 7/8/10

Jel uzimao neko neki jeftin bluetooh gamepad? Pod jeftin mislim da 10e, max 20, ili nesto uz coinse

Treba mi za bas retko igranje,, pes, mortal Kombat, tenis i to je to. Samo da baterija nije bas krš. Imam dual action ali je sve slabije podrzan u igrama

Imas i EasySMX, zadovoljan sam sa oba, narocito sa D10, sa sve postoljem je dosao za tih 20$.

X05 je isto ok samo je malo jeftinija izrada, bio je do pre par dana za oko 20$ sa sve postoljem ali ono nije presudno svakako.

Samo X05 jos mozes da nabodes "povoljno", tu je oko 20$ sa popustom posto su losiji ovih dana ali bar ima kupona od prodavca.

EasySMX X05 Wireless Gamepad Bluetooth Gaming Controller Compatible with PC/Phone/Switch/ Steam Gamer, RGB Light, Hall Effect

Prilozi

• Screenshot_20260704_221951_AliExpress.webp
    Screenshot_20260704_221951_AliExpress.webp
    27.9 KB · Pregleda: 46
Gamesir je OK proizvođač. Mislim da su oni druga kategorija u odnosu na Datafrog i sl.

Pogledaj Gamesir i na Temu. Ja sam skoro uzeo Nova 2 Lite sa Temu discount card i kuponom za oko 1700 din. Ujedno za taj iznos je bilo i besplatno slanje.

Ne znam sta je Temu discount card, nisam nikad kupovao. Ima tamo GameSir T4 Nova Lite za 2000+import charges, verovatno cu njega.
Druga opcija za 1750 je EasySMX Wireless PC Controller X05

Pretpostavljam da je GameSir bolji ?

Gamesir je generalno bolji, ali pogledaj Nova 2 Lite umesto T4 Nova Lite. To je ista serija gamepad-ova, ali je Nova 2 Lite noviji model. Ima nekih sitnih poboljšanja. Ja sam imao istu dilemu, pa sam uzeo Nova 2 Lite. Opet, ja nisam neki HC gamer, uzeo sam novi gamepad da odigram Cyberpunk 2077 na Mac-u na velikom TV-u, pošto nova mašina može da ga tera u full detail + Raytracing. Verovatno ne bih kupovao gamepad u suprotnom 🙂

Pogledacu ako ga nadjem. Ma nisam ni ja neki gamer, jos igram na dual action povremeno, ali sve vise ga igre ne prepoznaju ili lose prepoznaju (nije ni cudo, ima 20god). Ja igram ponekad pes i tenis i mortal kombat i to je to. Mozda imas link gde si uzeo nova 2 lite? Moze i na pp da ne spamujemo aliexpress temu

Isto, imam Logitech ChillStream kontroler, ali jednostavno više ne radi ni sa nekim 3rd party drajverima.

Porucio Anker soundcore 2 pre par meseci i desilo mi se 2 puta da ga upalim on prazan…gubi struju negde
Napunim na 100% prodje 2 dana, sad prikacim na telefon on na 90%

36 centi

Original QKZ AK6 Headphones In Ear 6 Dynamic Driver Unit Earphones With Mic Stereo Sports HIFI Subwoofer Headset Monitor Earbuds

I adapter usput, ima neki DAC, 87 centi

[2Pcs] Vention USB Type C to 3.5mm Jack Earphone Adapter Headphone USB C Cable Audio Adapter with DAC For iPhone 17 16 15 Xiaomi

Poslednja izmena:
[2Pcs] Vention USB Type C to 3.5mm Jack Earphone Adapter Headphone USB C Cable Audio Adapter with DAC For iPhone 17 16 15 Xiaomi
Ja imam ovako nešto slično, tenutno mi u kancelariji na poslu pa ne mogu da vidim. Lepo upleten kabl izgleda čvrsto i kvalitetno međutim, prilikom slušanja ima klik kao pik u zvuku svakih 3,4 do 10 sekundi. Neupotrebljivo, ubija uši i glavu kada klikne 😀. Pa eto možda vaš primerak bude ok ali nemojte zažaliti ako bude falš.

Ima raznih modela, Vention je obicno ok, zato sam bas taj naveo.

No name modeli su zato lutrija

Nazad
Vrh Dno