Iskreno nisam znao ali dobro... Evo linka za App market https://www.honor.com/content/dam/h...0.37.311_productRelease_20250715180531_ab.apkMora da se skine sa Honor sajta App Market, nema Lite verzija preinstaliranu app.
Ja nisam uspeo iskreno.... DNS i miran si...hvala obojici 😉
evo od večeras jedan problemčić - počele reklame da se prikazuju u aplikaciji "vreme". danas i jučer ih nije bilo. pa ni xiaomi nema reklame u svojoj vremenskoj aplikaciji.
ima li neko rešenje bez onog standardnog dns.adguard.com?
Isti problem sa navigacijom 🤔. HMP8Nesto mi se cudno desava sa mojom 8icom...prvo sam primetio da mi navigacia cedto nesto brlja, pokazuje strelicu napred pa odjednom na sekund dve se pogubi i vrti mapu u krug pa dobije opet pravac...na svim aplikacaijama za mape ali ne uvek nema pravila...muckao telefon,svasta radio...kako mu se digne tako radi...
Druga stvar, IR blaster tj daljinski ..usmerim kak klimi, kako bog zapoveda...ne radi...SLUCAJNO nagnem skroz dole ka zemlji,tj da se uperi selfi ka klimi ono radi...probam i okrenem fon 180c , tj ledja ka meni a selfi ka klimi...radi ko konj...al nece radi kako treba, tj polozen telefon u ruci kad usmerim onu rupicu na vrhu telefona ....cudno gremlini neki a?
Udji u App market (Honor prodavnica) i u pretrazi ukucaj Weather. Kao rezultat izacice gomila aplikacija za prognozu ali ti pogledaj na kojoj pise Honor's official Weather app...Izbrišem aplikaciju za vreme na Honor Magic 8 Lite 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Sada nemam vidzet za prognozu..
Koja je to aplikacija bila instalirana na njemu..da li neko zna ??
Ja nemam tu Honor aplikaciju, taj market 🤷♂️
Kada pokušam da odem na ovu adresu u linku, preusmerava me, odbija me..kaže veza nije slobodna..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari