TinkyWinky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2004
- Poena
- 665
je l jos nekom trenutno ne radi yettel bank android aplikacija ili samo meni?
Radi normalno.je l jos nekom trenutno ne radi yettel bank android aplikacija ili samo meni?
Kad pokusam da otvorim aplikaciju samo bela strana i krug koji se vrti. Nije pomogao ni restart telefona ni force close aplikacije. Ako je neko nekad resio slican problem nek javiRadi normalno.
Au, nasmeja me, hit su. 😆🙈Nekako sam je saslušao, da bi mi ona saopštila da će me zvati u ponedeljak da vidi kako mi ide.
Poznato mi je da se to random dešava, tipa meni neće kad nekom drugom hoće i obnuto, ali nikad duže od nekoliko minuta. Ako čišćenje keša ne pomogne, mogao bi prosto sve podatke da obrišeš i da opet personalizuješ aplikaciju. Budi samo spreman na liveness, tj. traže svima da sad prvi put skeniraju ličnu kartu, a svaki put ide provera lica. Znači LK prvi put treba da bude uz tebe, a zatim se skenira lice, a onda svaki sledeći samo lice, jer LK čuvaju u sistemu, mada zadržavaju pravo da traže nekad opet i LK, ali ne znam kada.Ako je neko nekad resio slican problem nek javi
Često imaju ovakve promocije, na osnovu interne segmentacije klijenata. Doduše, ranije je bila ista nagrada (tipa 5k), a drugačiji uslovi (iznos i tip potrošnje), a sad obrnuto.ova banka je cirkus 🤣
Nisam ni ja, sad prvi put, sve ono najbolje me zaobislo 🤣Kamo srece da se samo ovakvi cirkusi desavaju, u prosloj turi nista nisam dobio.
+1 💪Meni 0. Da, jezivo. 😂
Meni 0. Da, jezivo. 😂
Referentna valuta za plaćanje u inostranstvu je EUR, a račun je multivalutni, tako da kartica može da lepo i čisto povuče evre. Očekivano je da će te tamošnji trgovci zaduživati u MKD, što je osnovna i poželjna opcija. To će biti preračunato u EUR, i toliko će Yettel uzeti od tebe, tj. naplatiti ti sa devizne partije. U suštini je okej da gledaš ovaj Mastercardov kalkulator, prema kom se npr. 2000 MKD danas svodi na 32,51 EUR, ali pominjali smo već da je Yettelova računica malo specifična, pa će biti to koji cent niže ili više.u kojoj ce valuti naplatiti, pretpostavljam u dinarima?
Sav saldo je dostupan za kartičnu potrošnju, tako da će se vući sve što može, čak i dolari, ako ih imaš. Čak i u Srbiji ako plaćaš nešto, a nemaš dinare, rado će Yettel autorizovati plaćanje i skidati ti devize, po lošem kupovnom kursu. U inostranstvu, jelte, važi suprotno. U nedostatku evra, skidaće ti dinare po lošem prodajnom, pa otud sam prethodno naveo da valja kupiti evre u menjačnici, što nije kasno da se uradi sve do knjiženja. Drugim rečima, ako platiš nešto 33 EUR (ili ekvivalentnih 2000 MKD), a nemaš u tom trenutku evre na računu, pa ti se rezervišu dinari, imaš otprilike do sutra fore da dodaš evre na devizni račun, pa bi ti se oni u konačnici skinuli prilikom knjiženja, dok bi ti rezervisani dinari bili vraćeni.U slucaju da nema dovoljno dinara, da li skida sa deviznog racuna u eurima ili se odbija transakcija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari