Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Bogami mislio sam da ce Englezi ove rutinski da odrade, ali izgleda da ce ipak biti neizvesna utakmica.

Evo je pauza za osvezenje, dobro ce doci Englezima tajmout 🙂

Englezi će, ako uđu sa minusom u drugo poluvreme, nakon nekog vremena početi da paniče i DRK to mora da iskoristi - samo da se ne povuku kao Japanci protiv Brazila što su se povukli.

kakva prilika da povedu 0:2

penal?

Jedno od najinteresantnijih poluvremena na SP. Sada čekamo da vidimo da li će COD uspeti da odigra na visokom nivou do kraja utakmice, ili će pokleknuti kao i CIV i RSA.

Deluje mi da je možda bio neki kontakt od odbrambenog po desnoj nozi, ali preko golmana se Kejn sam bacio, vidi se kako je krenuo da skuplja noge pred skok.

Da hoce i Doktor Kongo da polupa ove nabedjene zvezde i da napokon krenu cistke po reprezentacijama od vrha do dna

Ona ruka čist penal, ovo što se Kejn bacio ni u ludilu. Bukvalno pada da bi došlo do kontakta, nije pao zbog kontakta ali koliko menjaju pravila, ja više ne znam šta je penal.
Setite se PSZ Bajerm gde smo naučili da ako saigrači pogodi drugog u ruku u 16m, nije penal.

1000063383.webp

Какав црни пенал, почео да пада ко клада. Жути је требао да добије.

Али да је Меси био у питању, шта мислите је л би био свиран пенал?

Ona ruka čist penal, ovo što se Kejn bacio ni u ludilu. Bukvalno pada da bi došlo do kontakta, nije pao zbog kontakta ali koliko menjaju pravila, ja više ne znam šta je penal.
Setite se PSZ Bajerm gde smo naučili da ako saigrači pogodi drugog u ruku u 16m, nije penal.

Pogledajte prilog 544968
Seti se samo 2010. godine kada su Nemcima protiv nas sudili penal zbog slučajnog igranja rukom ali bukvalno sledeći meč protiv Australije nisu sudili penal za nas za isto igranje rukom.

Ovako me nije pucao adrenalin jos od CZ-Bayern i Liverpul - Milan😎!
Najbolja utakmica ovog prvenstva po mom misljenju.
Kejn se bruka sa ovim foliranjima, kad bi neko napravio mim kako se odbija od igraca Konga, pa ono je sramota.
Samo pokazuje koliko su isfrustrirani.
Da englezi maju igru i kvalitet, imaju, da ce pobediti, verovatno, ALI....pita se i Kongo nesto.
PS ne pobede li afrikaci, necu sebi oprostiti litar koka kole i tonu grickalica.

Ima još mnogo da se igra. Da su dali onaj zicer bili bi 90% makar produžeci. Videćemo kako će se postaviti u nastavku, ako se zatvore pred svojim golom, ne verujem da će izdržati pritisak Engleza.
Sudija odličan, nije naseo na foru Kejna, mogao je da mu pokaže žuti ladno.

jesu li plavi rešili da prime gol? na dobrom putu su

Cudo da za engleze ne igra Foden

Englezi poceli presing,nema sanse da konganci izdrze bez primljenog gola

Nazad
Vrh Dno