E vidis nisam razmisljao, mozda bih mogao da ga stavim ispod stola na terasi, mada moram videti jer je gore kaljeno staklo, da li ima negde bas da ne udara sunce direktno.Ovaj je na terasi zalepljen ispod stola.
Imam dva temp. senzora u kuhinji. Jedan je zalepljen ispod stola, drugi je do skoro stojao u uglu radnog dela. I taj drugi uvek prijavljuje nekoliko stepeni više. I shvatim da je tu frižider koji greje okolinu, plus sudomašina, plus aparat za kafu. Kad je zima, ne primeti se pošto se cela kuća svakako greje, pa sam pomislio da se nije pokravario sada kada je došlo leto. Premestio sam ga u drugi deo i sad je OK.
Inače, ovako izgleda ćošak gde je frižider:
Pogledajte prilog 544649
Pojavila mi se ne ka reklama za ovo čudo, pa razmišljam da ga kupim: https://www.aliexpress.com/item/1005007576284267.html
Sonoff ima dve verzije za EU venti. Jedna koja ima merenje protoka i druga koja nema. Ciljam na ovu sa merenjem, ali AE je konfuzan sa opisima, pa ću valjda da ubodem pravi. Već imam neki takav od "noname" proizvođača i stalno ga koristim. Ne meri protok, a treba mi još jedan. Ima li neko nešto slično da preporuči?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari