Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Prosla je i Gana, samo je pitanje sa kojeg mesta. I Alzir ce verovatno proci, ostaje samo Tunis od africkih ekipa da je ispao.

Ispasce da je mundijal sa 48 ekipa ipak pogodak na kraju. Jedino je promasaj broj mesta koje su dodelili po konfederacijama. Manje mesta treba da dobije Azija (Irak, Kuvaj, Saudi Arabija!?) i Srednja i Severna Amerika (Haiti, Kurasao..)

Umesto njih mogli su da idu Kamerun, Nigerija, Italija, Danska...
Pa treba fudbal popularizovati i u ostale regije svijeta.
Italija nije zaslužila da ode na svjetsko jer nije Bosnu dobila.

@NevisStarShine

ispravio sam se u narednom postu, nisam video da je on postigao gol na odbitak. Inaace pun je internet komentara o nepravedno ponistenom golu, nazalost vecina ne zna pravila o ofsajdu pa se poziva na nepravdu. Jeste mali ofsajd, ali je ipak ofsajd. Mogli su da priznaju gol, ali je pravilo na strani sudija. Na zalost, po obicaju zvede tima u odlucujucim utakmicama ukanale svoj tim.

Iran će izboriti plasman u nokaut fazu ukoliko se ostvari bar jedan od sledećih scenarija:
Hrvatska izgubi od Gane.
DR Kongo ne pobedi Uzbekistan.
Utakmica Austrija – Alžir ne završi nerešenim rezultatom.

Screenshot_20260627_104411_Samsung Browser.webp

Ko pobedi izmedju Austrije i Alzira ide na Spaniju...mozemo da zamislimo koliko ce da se trude za pobedu 😀
Pa to je kada su samo finansije bitne i nikada više timova nije učestvovalo...Ne bi me čudilo da se za par prvenstava i ne igraju kvalifikacije, nego svi da učestvuju...

Mislim da je u kick-out fazi totalno nebitno ko ti je protivnik

Svi danas igraju fudbal. 90 minuta sve moze da se desi

Ko god ima mentalni sklop da kalkulise - taj ima i mentalni sklop da nije dovoljno dobar i to je veci problem nego potencijalni protivnik

Misljenja sam da nikada manja razlika nije bila izmedu "dobre i lose" ekipe, i da danas svako moze da pobedi svakog.

Ko prvi prihvati taj mentalitet, pogotovo iz donjeg tier-a, taj ce da se proslavi

Da li je moguće da fudbaler na ovom nivou nema desnu nogu. Mislim na ovog Boba šutni desnom iz prve. Namešta se kao moj mali od 12 god na primarnu nogu pa posle trener pizdi na njega.
E zato sam ja mog unuka još dok je imao 7 godina(rođen u Francuskoj, trenira i živi/e u Cirihu)počeo da učim da šutira i levom, i evo sad posle 4 godine izuzetno dobro šutira i levom nogom.

Inače i on i ja navijamo i prognoziramo da će Francuska osvojiti SP.

PS: ja malko više navijam za BiH i Brazil(kao i uvek kad Srbija ne učestvuje)😉

Ko pobedi izmedju Austrije i Alzira ide na Spaniju...mozemo da zamislimo koliko ce da se trude za pobedu 😀
Austrija svakako ide na Spaniju. Ili moze da izgubi pa da ide kuci odmah ako im se tako vise svidja 😀

Meni je ova najbolja na tu temu.

I zvanično je objavljeno da treba da se obnovi Fight Club.

Prilozi

• Screenshot_20260627_213340_Firefox.webp
    Screenshot_20260627_213340_Firefox.webp
    90 KB · Pregleda: 43
Gana i Hrvatska u igri 'ko sutne na gol, celava mu keva'...

Dali ga kroasani.

Ganci došli na SP da bunkerišu, u prva dva meča to im je i donelo rezultat.

Dala je Gana gol, ali nazalost VAR provera.

Nazad
Vrh Dno