Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zamenski sam stavio sam i nisam zadovoljan.
Hvala svima.
Servis u pitanju je Bezar Mobile u Novom Sadu.
Tvrde da nece da stavljaju kineske ekrane zato sto su imali problema sa njima i insistiraju da stavljaju original tako da djene djene aj da im verujem.
Upustio bih se u ovo sa njima zato sto imaju original na stanju tako da bi zamena bila gotova za dan.
Ne cima mi se neko iz EU pa jos i da cekam ekran i preko koga cu ga prosvercovati u srbiju i kad.
Hvala svima jos jednom 🙂
Bolje Pixel 9 Pro u ruci nego pixel 10a na grani😂😂😂

Najjeftinije sto vidim na KP je oko 800 jura

Питам јер сам пре месец дана тражио за колегиницу и нико није имао, иако огласи стоје... За неочекивати да пиксел држи цену, нешто мислим да претходни модели нису били тако отпорни на пад цене...

Postoji neka granica do koje generalno pixeli brzo padaju i onda uspore naglo pa onda naglo i nestanu sa oglasa.

Npr na sam moj 10 pro XL negde u januaru platio 860e, sada vidim da je na oglasima oko 880e.

Generalno kod nas najbolji period za kupovinu pixela je oko nove godine.

Ja sam moj 10 Pro XL 28.12. platio 910€. Nov "vakum" što se kaže.

Pričali smo već, barem za iPhone i Pixel, najbolje vreme je oko NG kupovati, jer taman prođe malo od izlaska novih modela, padne cena prošlogodišnjih ali i novih jer su već "stari" par meseci. A i često iskoči neka ng akcija.

Ali generalno, brzo padne sa nekih 1200 na 1000, posle malo sporije do 900 i onda se dugo vrti 870-900.

I jako sam srećan i zadovoljan zbog kupovine, baš mi odgovara telefon i ne planiram da ga menjam kao što nisam ni Pixel 7 Pro zamenio tri generacije.

Nazad
Vrh Dno