Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Jedan Standard moliću lepo

Realno znali smo da ce biti "jaca cena" obzirom na sve
Realno Rockstaru mi nije žao da dam jaču cenu. Uostalom, očekivalo se čak da će ići Standard na 100$. Za mene je ovo odlična cena, neću reći povoljna 😀

Koja je razlika između dobije se kod, pa mora download i dobije se disk i opet mora download?

Pustiki buvu na 90 da bi valjali za 80 klasika pilićari. A realno gde je 70 tu je i 80

Igra je prevelika za disk, a da guraju po 2-3 komada kao za RDR, po meni bolje kod svakako. Ko hoce za kolekciju, fizicko pakovanje je tu.
Mada mozda im je ovo fora za launch, a posle ce da gurnu diskove, ko zna...

Nego, ima li vesti o Collector's Edition?

Disk svakako služi zbog verifikacije, tako da mi zbilja nije jasno koji će vam đavo, download mora svakako... 🙂

PS: Mada da, sa fizičkom kopijom može da se igra na više konzola dok ovako će vjerovatno biti ograničenje na jednoj konzoli zbog koda.

Da, nedostatak diska znači da nema preprodaje igre, osim ako nećete da pravite temp nalog za GTA VI. Mada realno, ko će prodavati GTA VI, to se čuva, da može ponovo da se obrne.

Praviš poseban nalog za svaku igru?
Ne samo one koje neću zadržavati. Nekada kupim poseban nalog, nekada sam napravim. Za neke serijale imam poseban nalog tipa RE gde imam 5 igara, kad jednog dana bude bilo 10ak igara iz serijala možda prodam možda ne prodam. Fleksibilno a da se ne cimam.

Navodno nece biti fizicke kopije na startu prodaje zbog slucaja sa Red Dead Redemption 2, kad su zaposleni u radnjama uzimali kopije pre zvanicnog starta i kacili gameplay na YT.

Pa to, ako, tako i treba. Prati tamo collector's edition, javljaj. 😀

Nece biti sutra sigurno, mozda kasnije.

Potvrdjene cene 80 i 100$.

Novi Zeland:

1782303661168.webp

Nazad
Vrh Dno