Meni ce do te biti ok i:Gledam raspored i narednih par dana nema nijedna dobra utakmica, sve favoriti protiv ausajdera. Tek u petak Francuska vs Norveška.
I meni ali bih baš voleo da čujem od osobe koju si citirao ko su posebno u poslednje dve favoriti a ko autsajderi i zašto?Meni ce do te biti ok i:
Argentina - Austrija
Norveška - Senegal
Engleska - Gana
Švajcarska - Kanada
Japan - Švedska
S obzirom kako se favoriti proslavise, bice jos interesantnih utakmica..Gledam raspored i narednih par dana nema nijedna dobra utakmica, sve favoriti protiv ausajdera. Tek u petak Francuska vs Norveška.
Dzaba vam novci moji sinovci 🙂 je uvek vazilo u spirtu kada se igra srcem i zeljom i dusom.Belgija ne može da pobedi Iran, kao da igra protiv Brazila, a cela iranska reprezentacija vredi €32m — manje od Paname, manje od Novog Zelanda, i bukvalno ni pola Dokuove trzisne vrednosti..Tuga.
Sta god, grupu nece proci Iran pa ti pricaj sta osh 😀tako da bunkerica uzaludDzaba vam novci moji sinovci 🙂 je uvek vazilo u spirtu kada se igra srcem i zeljom i dusom.
Vreme je relativno ali se naša svest nije još toliko razvila da to možemo da doživimo kao opipljiv koncept. Nešto što bi otvoreno treće oko ili litar rakije rešilo.Polako s to prevođenje... Iksde...
Pitanje je postavljeno (i odgovor dobijen) u 22:35, pa mi nije jasno.
Pomislio sam da se drug čet nešto zabunio, pa sam ga pitao ponovo, i opet dobio odgovor da je tekma završena, i to bez golova.
Pa sam se ondak ja zabunio, mesto njega...
Pa već navijaš/moZelenortska Ostrva koja 100% pobede Saudijsku Arabiju dovodi do ishoda:
U slucaju da Spanija pobedi Urugvaj: Zelenortska se automatski kvalifikuju sa 5 poena kao drugi iza Spanije
U slucaju da Spanija izgubi od Urugvaja Zelenortska ostrva dolaze do istorijskog prvog mesta u grupi sa 5 bodova dok ovi dole imaju po 4
U slucaju da Spanija Urugvaj bude neresen, Cape Verde dolazi na prvo mesto (ako daju vise od 4 gola Arabijcima) odnosno na drugo (spanija trenutno ima +4 gol razliku)
Pocecu da navijam za ove likove majkemi .. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari