Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Pa tesko da ce biti opasniji, jedino ce se lakse sada braniti.

A steta da neiskoriste igraca vise, pobedom sigurno idu dalje

Gledam raspored i narednih par dana nema nijedna dobra utakmica, sve favoriti protiv ausajdera. Tek u petak Francuska vs Norveška.

šteta.. a kako su igrali, kao da je ekipa bez crvenog imala igrača manje

sutrašnje utakmice:
1782075955170.webp
možda budu dobre 1. i 3.

@MilanBre vidiš da nisu svi favoriti favoriti

Belgija ne može da pobedi Iran, kao da igra protiv Brazila, a cela iranska reprezentacija vredi €32m — manje od Paname, manje od Novog Zelanda, i bukvalno ni pola Dokuove trzisne vrednosti..Tuga.

Gledam raspored i narednih par dana nema nijedna dobra utakmica, sve favoriti protiv ausajdera. Tek u petak Francuska vs Norveška.
S obzirom kako se favoriti proslavise, bice jos interesantnih utakmica..

Od ove 4 utakmice sutra, jedino bi Francuzi trebalo lagano da pobede. Urugvaj - Zelenortska ostrva moze da bude dobra utakmica.

da ti prevedemo šta je veštačka inteligencija rekla?

Polako s to prevođenje... Iksde...

Pitanje je postavljeno (i odgovor dobijen) u 22:35, pa mi nije jasno.

Pomislio sam da se drug čet nešto zabunio, pa sam ga pitao ponovo, i opet dobio odgovor da je tekma završena, i to bez golova.

Pa sam se ondak ja zabunio, mesto njega...

Belgija ne može da pobedi Iran, kao da igra protiv Brazila, a cela iranska reprezentacija vredi €32m — manje od Paname, manje od Novog Zelanda, i bukvalno ni pola Dokuove trzisne vrednosti..Tuga.
Dzaba vam novci moji sinovci 🙂 je uvek vazilo u spirtu kada se igra srcem i zeljom i dusom.

Sad je Vozinja pod pritiskom, ako ga napune ovu, ima da se vrati na 50k sabova...pa sta ce onda...😁

Polako s to prevođenje... Iksde...

Pitanje je postavljeno (i odgovor dobijen) u 22:35, pa mi nije jasno.

Pomislio sam da se drug čet nešto zabunio, pa sam ga pitao ponovo, i opet dobio odgovor da je tekma završena, i to bez golova.

Pa sam se ondak ja zabunio, mesto njega...
Vreme je relativno ali se naša svest nije još toliko razvila da to možemo da doživimo kao opipljiv koncept. Nešto što bi otvoreno treće oko ili litar rakije rešilo.

na tekućoj utakmici gubi favorit, malopre je primio gol

Аух, какав гол за Зеленортска острва, коначно нешто лепо на овом првенству... 🚀

Zelenortska Ostrva koja 100% pobede Saudijsku Arabiju dovodi do ishoda:

U slucaju da Spanija pobedi Urugvaj: Zelenortska se automatski kvalifikuju sa 5 poena kao drugi iza Spanije

U slucaju da Spanija izgubi od Urugvaja Zelenortska ostrva dolaze do istorijskog prvog mesta u grupi sa 5 bodova dok ovi dole imaju po 4

U slucaju da Spanija Urugvaj bude neresen, Cape Verde dolazi na prvo mesto (ako daju vise od 4 gola Arabijcima) odnosno na drugo (spanija trenutno ima +4 gol razliku)

Pocecu da navijam za ove likove majkemi .. 🙂

Zelenortska ostva su bas opasno iznenadjenje.Takodje da se ponovi - imali su 1 faul nacinjen protiv Spanije..kakva umetnost 🙂

Zelenortska Ostrva koja 100% pobede Saudijsku Arabiju dovodi do ishoda:

U slucaju da Spanija pobedi Urugvaj: Zelenortska se automatski kvalifikuju sa 5 poena kao drugi iza Spanije

U slucaju da Spanija izgubi od Urugvaja Zelenortska ostrva dolaze do istorijskog prvog mesta u grupi sa 5 bodova dok ovi dole imaju po 4

U slucaju da Spanija Urugvaj bude neresen, Cape Verde dolazi na prvo mesto (ako daju vise od 4 gola Arabijcima) odnosno na drugo (spanija trenutno ima +4 gol razliku)

Pocecu da navijam za ove likove majkemi .. 🙂
Pa već navijaš/mo

Nema šta na ovom prvenstvu srce pobedjuje za sada...

Što ga Urugvajac uze na kvarno, kao isteze nogu radi grčeva, pusti i ode zabiti gol.

Dobre utakmice sinoc, nekako sam osetio da ce Urugvaj - Zel. Ostrva biti dobra utakmica. Egipat od ocaja do sjaja, ali zasluzeno ide dalje. Belgija isto nece imati problema da prodje dalje, Novi Zeland ipak nije na tom nivou.

Sto se tice Irana i Zelenortskih ostrva, navijam da oboje prodju dalje. Bod im gotovo sigurno garantuje prolaz, jer sva je prilika da ce se sa tri boda i neutralnom gol razlika ici dalje kao treceplasirani.

Meni je odvno fudbal postao dosadan. Nekada kao klinac sam lepio uvo na radio, moljakao de me neko vodi na utakmice i gledao treninge Zvezde, da vidim kako to oni rade i pokušavao poteze u međuškolskim utakmicama iako sam igrao desno smetalo (desni bek). Sada retko ko zadrži loptu duže od nekoliko sekundi ili metara, nema pravog dribljanja (hello majstore Šeki) ili bearinih parada i kada nije potrebno. nema Bore Kostića da bukvalno brobuši mrežu. O našoj ligi da ne pričamo, sve namešteno i pre početka sezone.

Nazad
Vrh Dno