Ako je ovo stvarno grafika iz igre slobodno nek pucaju sebi u glavu, meni izgleda tek malo bolje od gta V enhanced.Verovatno za 7 dana na pocetku preordera ide jos sadrzaja.
Može naravno. Još ako se uzme preko Indije ili Turske može tu da se uštedi finoNisam u toku sa sonijem od ps4..jel i dalje moguce igrati ono kao nosioc i gost?
Ovo je kao nosilac nalog?![]()
GTA VI PS5 | Digital Game | PlayWorld.rs
Grand Theft Auto VI (GTA 6) 🚔🌆 The game arrives on 19 November 2026 for PlayStation 5 and Xbox Series X|S. In GTA 6 you return to Vice City — now bigger and more vibrant than ever, set in the fictional state of Leonida — with a completely new story, new protagonists and an ambitious open world...www.playworld.rs
Kod momaka sa PW je vec dostupan preorder, cena realno smesna, provereno X puta.
Za nosioca doplata soma kinti, ovo je secondaryO
Ovo je kao nosilac nalog?
Nema ni gameplay a pocinje pre orderAko je ovo stvarno grafika iz igre slobodno nek pucaju sebi u glavu, meni izgleda tek malo bolje od gta V enhanced.
Nadam se da ce uskoro neki pravi trejler.
Jel se računa onaj gameplay leak iz 2022. ? 🙂Nema ni gameplay a pocinje pre order
oni "znaju" da ce da valjaNema ni gameplay a pocinje pre order
Ono je ai garantJel se računa onaj gameplay leak iz 2022. ? 🙂
Jasta bajo 💪oni "znaju" da ce da valja
gta ti je to, bajo moj....
Verovatnije je na dan preordera ili kasnije da bi na kraju trailera pisalo Preorder NOW a ne neki datum za preordereJoš jedan trejler pre 25tog bi trebao da bude pre početka prodaje mada... njima to realno i ne treba.
Situacija sa trejlerima koji nisu trejleri mi liči bukvalno na vucaranje za nos širokijeh narodnih masa... Neko tamo u Rockstaru je rekao otprilike: ajde da naranimo malo sa šargarepicom mase, jer zašto da ne! 😁Nema ni gameplay a pocinje pre order
sarkazam sve naravno, potpuno se slazem sa tobomgta ti je to, bajo moj....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari