Šta je novo?

[A1] Kucni net

Ne možeš ti ništa da dodaješ, moraš da cimaš teh. podršku, pa ako natrčiš na nekoga ko to razume on će ti uraditi, ako ne, onda će te šutirati od jednog do drugog operatera. Meni je čak jedna cura rekla kako će mi to srediti ali moram da čekam 24h, da bi se ispostavilo posle par dana kad sam imao sreće da dobijem pismenu operaterku da ništa nije urađeno, ova me je samo lagano oladila.

Ne baš. Na mnogim lokacijama sajt kaže da nema 5G iako ima i to sa odličnim brzinama .

Da, to smo već ustanovili nebrojeno puta na ovoj temi. Govorim o tome da se tu poklapa sa bazom podataka A1. Ako tu na tvojoj adresi ne nude 5G KN, neće ni u poslovnici moći da ponude, pošto je to ista baza podataka. Džabe tebi i da imaš 1 Gbps download i da si u crvenom polju na RATEL mapi, reći će ti da nema dostupnosti na toj lokaciji, ako u njihovoj bazi podataka tako stoji.

Šta uradiš u tom slučaju - ako si se uverio da imaš dobar 5G prijem na toj lokaciji, a A1 baza podataka kaže da nemaš, nađeš na sajtu A1 adresu na kojoj u njihovoj bazi podataka nude 5G KN i prijaviš 5G KN na tu adresu. I vuk sit i ovce na broju

Ne baš. Na mnogim lokacijama sajt kaže da nema 5G iako ima i to sa odličnim brzinama .
Nonsens ali na adresi zgrade koja se nalazi do zgrade gde im je 5g bazna stanica,nema mogućnosti za 5g 🤣 kako li je okrenut sektor, ka nebu možda?

Jedno blic pitanje vezano ove kodove za popust, koliko oni važe?
Ako idem na ugovor od 2 godine da li mogu da računam ceo taj period sa kodovima za popust?

Ah isteklo mi vreme za edit.
Ako može privatnom porukom kontakt za agenta za Staru Pazovu. 5G Kućni Net. Zahvaljujem.
1781822455171.webp

Ne bas tako. Primaocu 2g a davaocu, do isteka ugovorne obaveze.

Vidim da svi pričaju da speed test ne daje realnu brzinu.
Ali meni i torrent ide i do 200 mb/s, a paket je Net Basic 100.
To je 5g paket, a koristim ga gde ima samo 4g+

Vidim da svi pričaju da speed test ne daje realnu brzinu.
Ali meni i torrent ide i do 200 mb/s, a paket je Net Basic 100.
To je 5g paket, a koristim ga gde ima samo 4g+
I ja planiram isto uzecu 5g na drugu adresu, a koristicu ga na 4g+ brzine su od 150 do 260 Mb/s na 4g+ jer gledam u baznu sa terase. Neki dan su pomerali sektore i ostavili sipke za nove 5G antene, verovatno ce ubrzo biti.. lamele Loznica.
Sinoc odem u mts da raskinem box3, kaze ne moze jos 7 dana 🤣🤣

Prilozi

• 1780382200859.webp
    1780382200859.webp
    47.4 KB · Pregleda: 28
Da, to smo već ustanovili nebrojeno puta na ovoj temi. Govorim o tome da se tu poklapa sa bazom podataka A1. Ako tu na tvojoj adresi ne nude 5G KN, neće ni u poslovnici moći da ponude, pošto je to ista baza podataka. Džabe tebi i da imaš 1 Gbps download i da si u crvenom polju na RATEL mapi, reći će ti da nema dostupnosti na toj lokaciji, ako u njihovoj bazi podataka tako stoji.
Pa upravo to sam i rekao. Njihova baza je ista kao ona na sajtu.

Speed test ne daje sasvim realne brzine, specijalno ne ako se meri samo do provajdera. Provajder može da ima variabilne brzine prema netu u zavisnosti koliko je njegov bandwith zauzet, i oni imaju svoja ograničenja.

A koji je fazon basic 100, a cepa 500, 600...

Molim za savet, komsinica hoce da uzme Kucni net 100 koji je sada prebacen iz 4G u 5G paket, u poslovnici joj ne daju paket 100/10 jer u mom mestu jos uvek nema 5G, i nude joj samo 50mb/s koji je 4g, medjutim tu brzina je realno 20 ak mb sto njoj ne odgovara, ja koji sam tu pored imam 100/10 paket koji je uzet jos prosle godine na 4g i radi sasvim Ok, moje pitanje kako ih naterati da daju paket 100/10 koji je 5G na lokaciji koja nije 5G vec 4G, zar nije logicno da ako nema 5g signala da to radi na 4g mrezi, jer zaista je velika razlika u brzini koja je u paketu 100 i 50.

Molim za savet, komsinica hoce da uzme Kucni net 100 koji je sada prebacen iz 4G u 5G paket, u poslovnici joj ne daju paket 100/10 jer u mom mestu jos uvek nema 5G, i nude joj samo 50mb/s koji je 4g, medjutim tu brzina je realno 20 ak mb sto njoj ne odgovara, ja koji sam tu pored imam 100/10 paket koji je uzet jos prosle godine na 4g i radi sasvim Ok, moje pitanje kako ih naterati da daju paket 100/10 koji je 5G na lokaciji koja nije 5G vec 4G, zar nije logicno da ako nema 5g signala da to radi na 4g mrezi, jer zaista je velika razlika u brzini koja je u paketu 100 i 50.
To samo jedino preko agenta A1 SRB mreže...

Neko od članova Vam mora poslati broj/brojeve, Vi ili komšinica nazovete i kažete u čemu je problem i koju uslugu želi.

da li ima neka opcija da se uzme 5G a cim dodje optika do zgrade da se rpedje na optiku?

Nazad
Vrh Dno