nemanjaa1989
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.03.2019
- Poena
- 54
Kako da dodam Kućni net u aplikaciju?
Vidim samo mobilni broj?
Vidim samo mobilni broj?
Da.Jel' A1 nudi NET+TV pakete sa 5G kućnim netom?
Koliko vidim na njihovoj web stranici, mislio sam da to rade samo uz optiku.
Moozda moze i malo vise 😀Možeš i Duo pakete preko 5G mreže sa 25% popusta preko agenta.
Dodas nalog, meni odmah sve proradilo.Kako da dodam Kućni net u aplikaciju?
Vidim samo mobilni broj?
Ne baš. Na mnogim lokacijama sajt kaže da nema 5G iako ima i to sa odličnim brzinama .
Dodas nalog, meni odmah sve proradilo
Nonsens ali na adresi zgrade koja se nalazi do zgrade gde im je 5g bazna stanica,nema mogućnosti za 5g 🤣 kako li je okrenut sektor, ka nebu možda?Ne baš. Na mnogim lokacijama sajt kaže da nema 5G iako ima i to sa odličnim brzinama .
Koliko znam popust važi onoliko koliko traje ugovorna obaveza onome ko ti je dao kod.Jedno blic pitanje vezano ove kodove za popust, koliko oni važe?
Ako idem na ugovor od 2 godine da li mogu da računam ceo taj period sa kodovima za popust?
Piši im na onaj chat na sajtu, rešiće operaterKako da dodam Kućni net u aplikaciju?
Vidim samo mobilni broj?
I ja planiram isto uzecu 5g na drugu adresu, a koristicu ga na 4g+ brzine su od 150 do 260 Mb/s na 4g+ jer gledam u baznu sa terase. Neki dan su pomerali sektore i ostavili sipke za nove 5G antene, verovatno ce ubrzo biti.. lamele Loznica.Vidim da svi pričaju da speed test ne daje realnu brzinu.
Ali meni i torrent ide i do 200 mb/s, a paket je Net Basic 100.
To je 5g paket, a koristim ga gde ima samo 4g+
Pa upravo to sam i rekao. Njihova baza je ista kao ona na sajtu.Da, to smo već ustanovili nebrojeno puta na ovoj temi. Govorim o tome da se tu poklapa sa bazom podataka A1. Ako tu na tvojoj adresi ne nude 5G KN, neće ni u poslovnici moći da ponude, pošto je to ista baza podataka. Džabe tebi i da imaš 1 Gbps download i da si u crvenom polju na RATEL mapi, reći će ti da nema dostupnosti na toj lokaciji, ako u njihovoj bazi podataka tako stoji.
To ne bi trebalo da ima veze jedno sa drugim. Na mojoj adresi piše da je dostupna i optika i 5G.… možda je kraj pokriven optikom…
Recimo juče sam naleteo na situaciju, ista ulica, ali različiti brojevi zgrada, obe su u crvenoj zoni, ali A1 sajt kaže da u jednoj zgradi može 5G KN, a drugoj ne može. Mislim da je 100 metara razdaljina između zgrada.Pa upravo to sam i rekao. Njihova baza je ista kao ona na sajtu.
Zadrzavaju pravo ako dodje do opterecenja bazne, da spuste ti na 100, ali do sad nije niko prijavljivao da su mu to uradili...A koji je fazon basic 100, a cepa 500, 600...
Zadrzavaju pravo ako dodje do opterecenja bazne, da spuste ti na 100, ali do sad nije niko prijavljivao da su mu to uradili...
To samo jedino preko agenta A1 SRB mreže...Molim za savet, komsinica hoce da uzme Kucni net 100 koji je sada prebacen iz 4G u 5G paket, u poslovnici joj ne daju paket 100/10 jer u mom mestu jos uvek nema 5G, i nude joj samo 50mb/s koji je 4g, medjutim tu brzina je realno 20 ak mb sto njoj ne odgovara, ja koji sam tu pored imam 100/10 paket koji je uzet jos prosle godine na 4g i radi sasvim Ok, moje pitanje kako ih naterati da daju paket 100/10 koji je 5G na lokaciji koja nije 5G vec 4G, zar nije logicno da ako nema 5g signala da to radi na 4g mrezi, jer zaista je velika razlika u brzini koja je u paketu 100 i 50.
Znaci mene zanima sustinski da iako je paket 5g a na lokaciji nema 5g, to ce sasvim normalno funkcionisati na 4g lokaciji?![]()
Provera dostupnosti
a1.rs
Ovde nađe adresu na kojoj ima dostupnost 5G i prijavi KN na nju.
Da, radice sasvim normalno na 4g.Znaci mene zanima sustinski da iako je paket 5g a na lokaciji nema 5g, to ce sasvim normalno funkcionisati na 4g lokaciji?
Nema razloga da ne radi. Neces imati brzine koje su na 5G, ali ces imati 4G brzine. Imaces 5G ruter i cim ti bude bazna prebacena na 5G imaces automatski ces ga dobiti...Znaci mene zanima sustinski da iako je paket 5g a na lokaciji nema 5g, to ce sasvim normalno funkcionisati na 4g lokaciji?
Meni su rekli da ne može.da li ima neka opcija da se uzme 5G a cim dodje optika do zgrade da se rpedje na optiku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari