Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Do sad na nesto lice samo arg ger i fra donekle.
Kad kažem na nešto, mislim do kraja da idu..

Poslednja izmena od urednika:
Sviđa mi se situacija pre trećeg gola Kolumbije, mislim da bi većina sudija ovde svirala faul od odbrane za to gurkanje sleđa, plus veliki broj igrača bi ostao na zemlji i čekao faul. Umesto toga pomoćni sudija ne reaguje, igrač se momentalno trudi da nastavi akciju i nagrađeni su na kraju golom. Inače, Uzbeci simpatično odigrali, stvorili par šansi, ali prosto nisu mogli više.

Slazem se. Odbrana slaba a napad solidan i tecan, vidi se da su uigrani i da se zna ko je gde i sta treba da se radi. Samo sto to ide dosta sporo.
Malo su ga riziknuli Croati sa malim od 18,19 godina u centru odbrane, po meni se takvi ubacuju na manje jakim utakmicama.
Mislim ako baš hoćeš hoćeš da kališ nekog malenca u jakim utakmicama onda svakako bolje u sredini ili napadu, manje se vide greške.

Gledam sada ovaj raspored Portugal igrao sa Kongom, pa narednu sa Uzbekistanom, kakvi giganti i mi bi prošli dalje.

Da li je zabranjeno kačenje FIFA Fantasy slika iz igre? Predviđanje rezultata pre svega:

Neko napiše u tekstu predviđanje, pa sam postavljao neke slike iz igre sa mojim predviđanjima, čisto zabave radi, nije kladionica već igra.

Ako nije dozvoljeno da ne kačim više. Pitam jer vidim da je obrisano.

Раније је тај валцер (крени - стани) био строго забрањен за извођача казненог ударца, нисам сигуран кад су то дозволили, мислим у последњих двадесетак година.

gledao sam uglavnom iz prikrajka žute protiv crvenih, odnosno 🇬🇭:🇵🇦. uglavnom nisam znao koji su koji, uvek sam morao da pogledam čije su koje boje 😁
obe ekipe su izjednačene, tako da je na kraju gol jedva postignut

što se "valcera" tiče, dozvoljeno je praktično sve ako nema prekida i ako se ide ka lopti. znači, može da uspori toliko da izgleda da je stao a nije

Ja bih uveo pravilo da golman sme da napusti liniju čim napadač krene svoj zalet.

Pa ako on baš želi da pleše i zastajkuje eto mu golmana na 2m od njega...

Da li je zabranjeno kačenje FIFA Fantasy slika iz igre? Predviđanje rezultata pre svega:

Neko napiše u tekstu predviđanje, pa sam postavljao neke slike iz igre sa mojim predviđanjima, čisto zabave radi, nije kladionica već igra.

Ako nije dozvoljeno da ne kačim više. Pitam jer vidim da je obrisano.
Otvori posebnu temu pa cepajte tamo fantasy kladionice.
Ako otvoris, bice zatvorena na kraju SP

To je prvo sledeće pravilo koje treba sankcionisati nema zastajkivanja niti usporavanja. Zatrči se ko čovek i šutni nemoj tu da mi...
Nema šta da sankcionišu, stariji se dobro sećaju da je nekad bilo pravilo da igrač ne sme da zastane prilikom izvođenja lopte i ukoliko to učini penal se nije važio a loptu je dobijala protivnička ekipa (kao sada dupli kontakt sa loptom recimo) - samo treba da vrate to pravilo.

Otvori posebnu temu pa cepajte tamo fantasy kladionice.
Ako otvoris, bice zatvorena na kraju SP
Ma nema poente, nije to ni toliko bitno. Nije kladionica, nema veze sa tim. To je isto kao kad Moma napiše biće 3:2 na kraju utakmice u postu ili neko drugi napiše: SWI - BIH će biti 2:2.

Inače, večeras baš za BIH mislim da će da odigraju nerešeno. Svakako mislim da će biti "čupavo", SWI ne deluje ubedljivo kao ranijih godina.

Nema šta da sankcionišu, stariji se dobro sećaju da je nekad bilo pravilo da igrač ne sme da zastane prilikom izvođenja lopte i ukoliko to učini penal se nije važio a loptu je dobijala protivnička ekipa (kao sada dupli kontakt sa loptom recimo) - samo treba da vrate to pravilo.
Sada je slucajni dupli kontakt dozvoljen , kao onaj sto je bio ponisten penal atletiko m - real m

Nazad
Vrh Dno